September 27, 2023
Lain-Lain

Sacred Mountain – Essential Oil Young Living Malaysia

Sacred Mountain | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya masih lagi ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pati minyak ataupun essential oil dari Young Living. Untuk entri kali ini saya akan fokuskan kepada Sacred Mountain.

Sacred Mountain Malaysia
Apa itu Sacred Mountain?

Aroma EO ini seperti suasana hutan yang kita masuk selepas hujan. Segar dan wangi baunya. Kalau kita stress, penat bekerja, banyak berfikir, tengah sedih sebab kehilangan seseorang, rasa macam down dan lain-lain bolehlah cuba diffuse or apply selalu essential oil ini.

Kandungan

Essential Oil Sacred Mountain ni adalah gabungan beberapa essential oil dari pokok Konifer iaitu Spruce, Balsam Fir, Cedarwood dan ditambah dengan kelembutan bunga kenanga (Ylang Ylang).

Berikut adalah antara kelebihan essential oil yang terdapat di dalam EO ini.

YlangYlang : Dapat membantu memberi kita kekuatan untuk menghadapi masa akan datang. Juga dapat seimbangkan tenaga lelaki dan wanita.

Cedarwood : memiliki kelebihan yang boleh membuatkan kita boleh melupakan memori yang terpendam dan perasaan yang block diri kita.

BalsamFir : Dapat membantu dalam mengurangkan sakit sendi dan otot. Jadi Sacred mountain ni juga sangat membantu bila kita rasa sakit badan.

Spruce : Bertindak sebagai eo yang membantu untuk kita melepaskan sesuatu yang terpendam tapi bukan dengan cara kemarahan.

Macamana? Unik bukan patii minyak yang terkandung dalam Sacred Mountain ini. la bergabung membuatkan EO ini menjadi sangat diperlukan untuk diri kita.

Secara kesimpulannya, EO ni dapat berfungsi untuk meningkatkan kekuatan (strength), kuasa (empowerment), ketenangan (grounding) dan perlindungan (protection) sebagaimana kita rasa bila dekat dengan alam semulajadi.

Kalau rasa diri kita perlukan sesuatu untuk lebih kuat, untuk lebih berfikir dengan tenang. Pakai la Sacred Mountain ni. Diffuse / inhale / sapu di body area. InshaaAllah, ia boleh membantu kita dalam uruskan emosi, perasaan dan fikiran.

Jadi jika anda berminat untuk mendapatkan EO ini bolehlah menghubungi saya untuk maklumat lebih lanjut.

Tekan Di Sini

Untuk anda yang ingin menjadi ahli Young Living bolehlah juga menghubungi saya. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kelbihan menjadi ahli, sila tekan di pautan berikut untuk membaca lebih lanjut- Tekan di sini untuk membaca

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *