Sakura Candy Pilihan Wanita Masa Kini

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca yang budiman sekalian. Baiklah pada entri kali ini ingin sayan kongsikan dengan anda semua produk yang tengah hangat di pasaran sekarang iaitu Sakura Candy.

produk

Baiklah mungkin ada di antara anda yang masih belum mengetahui apakah itu produk Sakura Candy ini. Jom baca untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai produk ini. hati-hati nanti anda jatuh cinta pula dengan produk ini nanti ūüôā

Sakura Candy ini memang dicipta khas untuk wanita-wanita. Khusus bukan sahaja cantik luaran, namun dalaman pun macam anak dara 17 tahun. Cik Abang terkejut nanti bila tengok perubahan. ūüôā

Banyak kesan positif yang lain juga bisa terjadi dengan pengambilan produk Sakura Candy ini. Antaranya ialah

 

‚úĒ¬†Kulit cerah pinkish 4 hari je
‚úĒ¬†Merapatkan miss V mcm anak dara 17tahun
‚úĒ¬†Menambahkan keinginan tutttt!!¬†
‚úĒ¬†Kulit lembut macam baby¬†
‚úĒ¬†Tinggi antioksida(Menggunakan extrak Sakura Japan high standard)¬†
‚úĒ¬†Membentuk body¬†
‚úĒ¬†Bertenaga.Jaga waktu tidur kita.¬†
‚úĒ¬†Pemadam parut¬†
‚úĒ¬†Cegah dan hapuskan jerawat,jeragat.. ¬†

Cara pengambilan Sakura Candy ini juga cukup mudah tidak perlu bancuh-bancuh kerana anda hanya perlu kemam dibawah lidah. Kenapa perlu kemam dan tidak perlu dijadikan minuman? Sebab bawah lidah lebih cepat menyerap khasiat Sakura Candy ke dalam badan. Jadi lebih cepat nampak kesan dia betul tak? ūüôā

Lebih elok kalau ambik satu sachet waktu pagi sebelum sarapan, dan satu sachet sebelum tidur malam. Waktu terbaik ketika perut kosong. Senang cerita letak tepi katil, bangun tido kemam Sakura Candy, nak tido malam kemam dulu baru tidur..

Kandungan dalam Sakura Candy pula adalah yang terbaik supaya penggunanya mendapatkan kesan yang optimum dengan pengambilannya. Antara kandungan Sakura Candy adalah:

Sakura Extract

Snow Lotus

Pamogrenate

Collagen

Vitamin C

Maltodextrin

Sucralose

Berikut pula maklumat-maklumat yang biasa ditanya oleh para pelanggan untuk rujukan anda.

Soalan Lazim biasa ditanya :

1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?

-Harga sangat berpatutan sesuai dengan Kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage.

 

2) Kandungan kat dalam berapa?

-Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

 

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?

sejam sebelum sarapan, malam ‚Äď sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong.

 

Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

 

4) Boleh ke diambil ketika haid/period?Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse.
5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?
Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

 

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

7) Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda.

 

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.
Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

 

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?

Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari – 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

 

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?
Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.

11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?

Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

 

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?

Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy

Jadi macamana? Pastinya sudah tergoda bukan?

 

AM: Cantik menarik tertarik kau memang da boom.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Sakura Candy Pilihan Wanita Masa Kini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge