Secret Laxing, Apakah Itu?

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua pembaca blgo yang dikasihi sekalian. Semoga kalian berada dalam keadaan sihat sentiasa di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai satu produk yang begitu laris di pasaran sekarang. Produk tersebut di beri nama Secret Laxing.

Apa itu Secret Laxing?

Secret Laxing adalah salah satu produk Keluaran Secret Legacy yang bertujuan untuk menguruskan badan pengguna. Kandungan secret laxing di semuanya menarik. Dan yang paling penting ianya berperasa anggur. Sedap! Memang sesuai untuk semua lelaki atau wanita. Rasanya yang tidak terlampau manis dan tidak pula tawar.

Berikut adalah kandungan yang ada dalam Secret Laxing ini

 

  • Honey (Madu) 
  • Prune 
  • Delima 
  • Goji Berry
  •  Sireh 
  • Beet root 
  • L-carnitine 
  • Senna leaf 
  • Garcinia Cambogia 
  • Green Tea 
  • Acai Berry 
  • Dandellion 
  • White Kidney Bean 
  • Grape Extract 
  • Rose water

 

Semua kandungannya bahan semulajadi. Tanpa bahan kimia ya. Takde nye makan tu muntah-muntah alahan bagai tu semua. tapi yang paling menarik adalah kesan penggunaan Secret Laxing ini, mesti anda semua teruja bukan? ni dia khasiatnya,

[notice]

  • Membantu menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda 

  • Membantu mencegah timbulnya penyakit berbahaya 

  • Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh 

  • Membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi energi Membantu meningkatkan energi dan stamina 

  • Membantu mengawal rasa lapar 

  • Membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan Green Tea membantu menormalkan kolestrol dan gula darah 

  • Membantu meningkatkan pembakaran kalori & lemak tubuh (thermogenic) agar terjadi penurunan massa lemak dan peningkatan massa otot 

  • Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut 

  • Membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal

[/notice]

Tubuh yang ideal tu macamana? Tubuh ideal tu tubuh idaman anda la cik kak dan cik abang sekalian. Kalau nak tubuh sihat dan cantik kena la minum Secret Laxing nih. Jangan bimbang, harga ia memang saya rasa semua mampu untuk memilikinya..

  • RM 33.00 sebotol (Semenanjung Malaysia) RM 39.00 sebotol (Sabah & Sarawak)

 

Tips meminum Secret laxing:

 

[notice]

1. Sesuai untuk semua jantina. Lelaki dan wanita pun boleh minum

2. Banyakkan minum air putih untuk melancarkan metabolisma tubuh.

3. Buat sedikit senaman ringgan dan elakkan makanan berkarbonat dan makanan ringan

[/notice]

 

Bagi yang berminat untuk mencubanya, bolehlah menghubungi di facebook Secret Laxing ini…

Dan untuk maklumat lanjut, bolehlah layari mana-mana laman sosial berikut.

 

https://www.facebook.com/bvitehq 

https://www.facebook.com/masalahwanita 

https://www.facebook.com/WanitaPerfect 

https://www.facebook.com/LegacySecretTrading 

https://www.facebook.com/HarumMalamHQ

AM: Serius sedap rasa dia.. Aummmm.. Kalau aku kurus pasnih mintak tolong puji ek.. haha

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

3 thoughts on “Secret Laxing, Apakah Itu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge