July 25, 2024
Lain-Lain

Seminar Buat Duit Dengan Blog anjuran Denaihati

Assalamualaikum semua. Apa khabar kalian? Semoga sihat disamping keluarga semua. saya sekrang berada dalam minggu ke 13 pembelajaran iaitu minggu-minggu kritikal untuk peperiksaan semester dan duedate penghantaran segala projek dan assigment.

banner

Apepun, disebalik kesibukkan itu, saya peruntukkan juga hujung minggu ini untuk menuntut ilmu daripada otai-otai blogger. Saya cuba kosongkan jadual saya dan bergerak ke Lembah Klang. Memang teruja untuk turut serta dalam seminar ini.

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]bantu saya dalam mencari arah ke Hotel Singgahsana Petaling Jaya tempat dimana seminar  ini berlangsung.[/pullquote]

Namun, saya ingin meminta jasa baik anda semua untuk bantu saya dalam mencari arah ke Hotel Singgahsana Petaling Jaya tempat dimana seminar  ini berlangsung. Ada sebarang public transport seperti LRT, Monorel atau apa-apa bas RapidKL ke sana? Saya memang tidak biasa dengan tempat ini, almaklumlah bukan orang sana.

Bantu saya ya. Terima kasih 🙂

 

Terima kasih buat Eryqazz kerana sudi menaja 40% bayaran saya untuk seminar ini. Terima kasih bro. 🙂

AM: Jadi lone ranger lagi la aku hujung minggu nih.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

10 thoughts on “Seminar Buat Duit Dengan Blog anjuran Denaihati

    • tak mahu la pakai teksi. Bajet tinggi tuh.. keh3. Student bajet nih.. haha

      Reply
    • Waálaykumussalaam untuk admin,

      @Titan cadangan yang baik dan pasti sampai tanpa risau kerana tak tahu jalan,

      Reply
  • aku pun gerak sorg..tdo sana dlu…sabtu tu p cari tempat dlu..heheh..nanti insyallah jumpe eh

    Reply
  • amirrrr,terai google map pastu choose direction guna public transport,inshaAllah dapat membantu,onie sekarang pun kalau nak ke mana-mana guna google map pastu siap print lagi,hihihi

    good luck amir,

    Reply
  • BeritaKaki

    tak dapat pergilaa..hmm..
    kalau boleh nak jumpa abam comel titan ..kahkahkah ..

    p/s : mohon titan jgn bersuara aku cakap dia comel

    Reply
  • Laaa… tak ckp kalau tak balik tu boleh tumpang turun kat mana2… salam perkenalan ya!… 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *