(Video) Aksi Terlampau Pekerja KFC

Perghh!! Lepas satu, satu plak video dari dapur KFC ni keluar kt Youtube nih.  Kalau video yang ok tuh xpe la. Ni video yang menggelikan anak tekak plak yang keluar. Eee, kenapa la boleh jadi macam nih. Nampak sangat pekerja tu sengaja nak bagi makanan tu kotor. Memang xde kesedaran kebersihan langsung.

Aku tertanya jugak la apasal la diorang nih buat kerja camni. Best ke nak kenakan orang dengan buat feel yang xelok camnih? Nak makan pom rasa cam geli anak tekak sudah. Kalau korang tak tengok lagi video tuh boleh le tgk kat bawah nih. Siap ade sequel lagi tuh.. 3 episod yang berlainan dengan tahap kekotoran yang berbeza-beza..keh3

Video1

Video 2

Video 3

Bagi pandangan aku lar, kalau nak kerja tu buat la kerja dengan ikhlas. Jangan semborono jek. Jangan dok buat aniaya kat orang. Tak baik tuh. Lau rasa nak perdajal orang sangat baik pi tolong kat Palestin nuh.  Tlong perdajal kt Israel. Kan bagus lau camtuh. Erm, aku pom pernah gak kerja kat restoren fast food nih, tapi xde la sampai berlaku camnih. Ni nampak sangt wak kerja tak ihlas dan nak kenakan orang. Lu pikirlah sendiri beb. Aku xnak byk cakap. Xmau dahla pi makan KFC pasnih. Makan kat warung pom xpe kot..

Amacam korang? Pendapat korang macamana plak? Still makan kat KFC lagi ke?

AM: Nak pergi makan kt warung nih. Jom join sekali.. TomYam best woo..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

4 thoughts on “(Video) Aksi Terlampau Pekerja KFC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge