November 29, 2023
Hal-hal SemasaHiburan

Wonder Girl Versi Indonesia- 5 Bidadari

Wokeh la, tgh syok2 aku mengushar youtube nih, terjumpa la satu video nih. Agak melucukan dan menarik perhatian si lelaki untuk tengok. Video klip persis macam video Wondergirl tu. Tapi yang ni group dari Indonesia yang bernama 5 Bidadari dengn tajuknya ‘Aku atau Dia’. Jom layan:

 

Bagi aku mereka nih macam peraga body la plak. Lagu tu macam biasa2 jek. Muungkin tu strategi  melariskan jualan kot. Macam-macam lah kan sekrang nih. Poning den..( Orang kata nih group dah lama, tapi aku baru jumpa jek..he)

AM: Dok layan Maharaja Lawak pom best jugak. Amir dh keluar jgk setelah lama bertahan

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

6 thoughts on “Wonder Girl Versi Indonesia- 5 Bidadari

  • Ola Kamin

    diorang ni group lama la amir…

    Reply
    • tu la..persis wondergirl kan..Especially yg time pakai baju gold tuh..

      Reply
  • sila laaa vote JOZAN! hahaha.

    neway tah kalo korea yang buat best jek. indon, malayisa buat rasa geli nak tgok. HAHAHA

    Reply
  • as u dah alert bgtahu kat akak pasal contest Mom’s On Facebook tu.. akak dah kreditkan nama u.. ­čÖé thanks again..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *