February 22, 2024
Hiburan

Xpax Ignites Siti Nurhaliza Live in Kuantan

48 Hours¬†Sponsored Post ūüôā

[notice]

Keheningan malam membangunkan
Kepayahan jiwa meluahkan
Andai kau jujur memahami
Tiadaku menjauhi

Dan kisahku yang masih panjang
Menambahkan berat yang memandang
Lantas ku pendam
Ku putuskan biarlah rahsia

[/notice]

 

Di atas ini adalah antara bait-bait lagu nyanyian¬†Dato Siti Nurhaliza¬†yang bertajuk¬†Biarlah Rahsia. Mungkin semua rakyat Malaysia sudah mengenali susuk tubuh yang bernama Dato’ Siti Nurhaliza ini. Bukan hanya di Malaysia, hatta di Indonesia juga, bahkan mungkin penyanyi terbaik Asia. Telah berada dalam industri hiburan selama 16 tahun dan merupakan artis Malaysia yang terbanyak memenangi penghargaan. Dato Siti juga pernah muncul dalam History Channel Asia dan berduet dengan artis antarabangsa. Memang hebat!

Saya membesar dengan mendengar lagu-lagu nyanyian Dato Siti. Dari lagu berentak balada, zapin, rock, irama pop dan segala rentak lagi saya dengari. Memang beliau seorang yang berbakat dan mampu membawakan pelbagai genre lagu yang berbeza.

Dari dulu hingga kini, suara lunaknya memang tidak berubah. Mampu mengasyikkan para pendengar lagunya. Bait-bait lagu yang didendangkan olehnya memang menjadi siulan anak-anak Malaysia. Beliau mempunyai auranya yang tersendiri  Lagunya menjadi siulan dari dulu hingga kini. Memang nostalgik.

Dato’ Siti di Dewan Astaka UMP baru-baru ini

Untuk pengetahuan semua, para pujaan ramai ini akan mengadakan ¬†Konsert khas untuk peminat-peminatnya semua.¬†Konsert Dato’ Siti Nurhaliza Live In Kuantan. Butiran konsertnya adalah seperti berikut.

 

 

[important]

 

Tarikh: 9 November 2012 (Jumaat)

Masa: 8.00 malam

Tempat: Bukit Gambang Resort City, Kuantan 

[/important]

 

Tiket Percuma Untuk Pengguna Xpax

Untuk pengetahuan semua pengguna Xpax , anda layak untuk mendapatkan sepasang  tiket VIP konsert ini yang berharga RM676 secara PERCUMA!! Bagaimana caranya? Pertama daftar dahulu. Cuma,

 

SMS SITI ke 22188

Selepas itu anda bolehlah reload RM30 ataupun jumlah terkumpul sebanyak RM30 sepanjang tempoh promosi berlangsung ( 14-31 Oktober 2012). Dan sekarang anda berpeluang untuk mendapatkan tiket VIP secara PERCUMA! Mudah bukan? Apa lagi jom reload banyak-banyak dan berpeluang bersama dalam konsert Dato Siti yang gah ini. Pemenang ditentukan secara rawak dan ANDA  mungkin salah seorang daripada peminat bertuah itu!

 

Dato Siti Nurhaliza sedang membuat persembahan

 

Menyanyi di Pentas Bersama Dato Siti Nurhaliza

 

Sekali dalam seumur hidup! Anda juga berpeluang berada dalam satu pentas dengan Dato Siti Nurhaliza dan menyanyi bersama beliau. Mesti kalian semua teruja. Ayuh kita ketahui caranya untuk anda berbuat demikian.

Pertamanya, pergi ke The Cube dan muat turun Call Me Tones Siti Nurhaliza dengan pakej langganan sebanyak 3 bulan. Itu sahaja dan anda berpeluang bersama dengan Ikon Malaysia ini dalam satu pentas. Memang menarik! Jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup ini.

 

Cara Lain Untuk Mendapatkan Tiket Konsert Secara Percuma

 

Untuk memuat turun CMT Siti Nurhaliza, dail *888# dan pilih Siti Nurhaliza. Selain itu juga, pelbagai cara lagi untuk anda mendapat tiket masuk ke konsert ini, untuk mengetahui apa caranya, anda boleh la melayari ke The Cube di www.thecube.my . Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Kempen ini berlangsung dari 15 Oktober hingga 2 November ini sahaja. Ayuh layarinya sekarang.

 

 

[important]www.thecube.my[/important]

 

 

Xpax Mencetuskan Revolusi Muzik Terkini

 

Konsert ini dibawakan khas oleh Xpax untuk para peggunanya semua. Ayuh kita beramai-ramai ke konsert Dato Siti Live in Kuantan ini. Jom dengar sedikit promo tentang konsert ini dari Dato’ Siti.

 

 

Apa tunggu lagi semua, jom bersama kita meriahkan konsert ini. Saya sememangnya tidak sabar untuk turut serta dalam konsert ini. Konsert ini dijayakan lagi dengan penaja utama iaitu XPAX.

 

 

 

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Xpax Ignites Siti Nurhaliza Live in Kuantan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *