3 Barang Yang Aku Impikan Pada Lazada 11.11 Shopping Festival

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian .Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai  Lazada 11.11 Shopping Festival.

Semua sedia maklum bahawasanya pada tanggal 11.11 nanti akan diadakan satu jualan besar besaran dalam platform pembelian dalam talian Lazada,. Pasti anda semua teruja untuk menantikan tarikh tersebut. Saya juga tidak terkecuali untuk menanti ketibaan hari tersebut.

Bagi kalian yang memang menantikan tarikh tersebut bolehlah sebelumnya usha ataupun belek-belek dahulu barang apa yang nanti akan disambar oleh anda pada tarikh tersebut.

Seperti orang lain, saya juga tidak terkecuali. Mana tidaknya. Saban tahun pasti akan ada sahaja barang yang saya beli pada jualan besar-besaran seperti ini. Banyak diskaun diberikan. Oh! Inilah peluang terbaik yang perlu saya ambil. Lebih jimat kan?

Ayuh saya kongsikan dengan anda semua mengenai barang yang menjadi idaman saya untuk dimiliki semperna Lazada 11.11 Shopping Festival pada edisi tahun ini.

1. Xiaomi Mi A2 (4GB RAM / 64GB ROM)

Saya merupakan pengguna setia telefon berjenama Xiaomi ini. Kali ini saya inginkan sebuah telefon yang mempunyai kapasiti kamera yang cantik dan tidak lupa juga pada harga yang mampu milik. Jadi tanpa ragu-ragu telefon Xiaomi Mi A2 (4GB RAM / 64GB ROM) ini adalah pilihan saya.

Harga normalnya adalah RM899, namun pada 11.11 nanti ianya hanya pada harga RM799 sahaja. Jimat RM100 tu!

2. MILO ACTIV-GO 2kg

Yeaaa. Milo akhirnya ada promosi lagi. Ini yang saya nanti-nantikan. Saya merupakan penggemar minuman malt koko ini. Jadi sememangnya tidak akan melepaskan peluang untuk mendapatkan barangan ini nanti. Tidak hanya Milo, tetapi terdapat juga pelbagai lagi barangan Nestle yang bakal dijualkan pada harga yang murah dari biasa.

Tidak hanya dengan itu, terdapat juga kod kupon atau baucer untuk anda miliki. Pasti lagi murah kan? Tak sabarnya nak borong…..

3. Midea Fully Automatic Washing Machine 7kg MFW-701S

Wah! Tidak hanya barangan kecil-kecil, namun barangan elektrik juga ada di Lazada. Kebetulan pula ibu saya sememangnya tengah mencari mesin basuh yang sesuai untuk kegunaan keluarga kami. Bila tengok spesifikasi dan fungsi mesin basuh Midea ini memang kena sangat dengan kami.

Harga pula memang masuk akal dan mampu milik. Tak sabar nak tahu harga yang akan ditawarkan pada 11.11 nanti. Mesti lagi murah dari harga yang ditawarkan sekarang kan. RM4?0. Apa yang ? tu? Adakah hanya RM420? 440? 450? Nantikan 11.11 nanti.

Tak sabarnyaaa..

Ini adalah pilihan barangan yang akan saya sambar pada 1.11 nanti bersempena dengan Lazada 11.11 Shopping Festival nanti.

Anda pula bagaimana? Apa yang anda ingin sambar pada 11.11 nanti? Kongsikan pada ruangan dibawah ok?

 

*******************************************************************************

Kepada kenkawan blogger yang lain, jangan lupa untuk turut serta dalam kontest bersempena dengan  Lazada 11.11 Shopping Festival ini ya. Mudah sahaja caranya.

11.11 Blogger Contest details:

On the occasion of Lazada’s 11.11 Shopping Festival, we are pleased to invite you to join our 11.11 Blogger Contest where we will be awarding prizes to 100 bloggers and one RM30* voucher to each participant

 

How to join:

  1. Create a blog post to answer the following question: What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with us! 
  2. You need to mention the 11.11 Shopping Festival (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) that will take place on 11 November 2018 on Lazada Malaysia.
  3. The article must contain screenshot(s) of the products mentioned in point 1.
  4. Your site must contain 3 existing posts.
  5. Submit the link to your article via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada 11.11 Blogger Contest.
  6. You are welcome to post the article in any language.
  7. There will be 2 categories in selecting winners. All participants are eligible for both type of prizes

Join and get a chance to win one RM1,111, RM150 or RM100 Lazada voucher!

100 lucky winners:

  • 1st Prize: 1 x RM1,111 cash voucher
  • 2nd Prize: 11 x RM150 cash vouchers
  • 3rd Prize: 88 x RM75 cash vouchers

Get creative to win one of the creativity prizes up to additional RM600! 3 posts will be selected among the participants by an internal Lazada committee to award vouchers worth RM1,000.

 

Creativity prizes:

  • 1st Prize: 1 x RM500 cash voucher
  • 2nd Prize: 1 x RM250 cash voucher
  • 3rd Prize: 1 x RM100 cash voucher

The contest will end on 11th November, only 3 days left to join!

*one voucher per participant worth RM30 for the minimum purchase of RM100 in a single transaction (other terms and conditions may apply).

 

 

 

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

15 thoughts on “3 Barang Yang Aku Impikan Pada Lazada 11.11 Shopping Festival

  • November 8, 2018 at 3:18 pm
    Permalink

    memang jimat banyak la sales 11.11 kali ni.rambang mata nak pilih lagi-lagi yang suka shopping tu.banyak sangat benda masuk dalam list

    Reply
  • November 8, 2018 at 3:27 pm
    Permalink

    Abih laaaa shopping time! Sana sini tgk iklan Lazada. Kat TV pun keluar. Nasib la dah tgh bulan dah… Hahaha

    Reply
    • November 8, 2018 at 4:45 pm
      Permalink

      hahahahaha. Tak lama dah. Memang menggoda pun. Tak sabar 11.11

      Reply
  • November 8, 2018 at 6:51 pm
    Permalink

    wow I also wanna shop kao kao this 11.11. However I am more into buying cosmetics and fashion products. Hmm how I wish I have more money to shop shop and shop haha

    Reply
  • November 8, 2018 at 7:18 pm
    Permalink

    Wow class nak beli mesin basuh kat Lazada hehehehe kita pun ada wish barang juga sempena dengan 11.11 ni hehehe best nya sangat kalau dapat baucer tu…

    Reply
  • November 8, 2018 at 10:36 pm
    Permalink

    Wow…pilihan yg terbaik.. Ada washing machine tu.. Hehe.. Wawa pon rambang mata tgk sales lazada ni.. Mcm2 wishlist nk beli.. Bukan takat elektronik je.. Beauty blom masuk lagi.. Hahaha

    Reply
  • November 9, 2018 at 12:00 am
    Permalink

    Waa bestlah semua pilihan di atas, tergoda juga dengan handphone Xiome tu… Harga boleh tahan, Moga berjaya nanti.

    Reply
  • November 9, 2018 at 6:30 am
    Permalink

    Wah kurlasss semua barang mmg nampk best2. Lama dah x shopping kat lazada. Tak sabar nak tunggu 11.11 ni heheheh

    Reply
  • November 9, 2018 at 7:32 am
    Permalink

    Alhamdulillah emi dah lama tak menyopping kat lazada. Berjaya menahan diri. Tapi nampak gayanya bila 11.11 menjelma, macam akan terbeli jugak je nanti hahaha

    Reply
  • November 9, 2018 at 9:00 am
    Permalink

    Wahh akak pun suka list ni. Terutama mesin basuh tu. Hahaha. Tengah mencari mesin pengering. Good luck Amir. Moga menang tau.

    Reply
  • November 9, 2018 at 9:10 am
    Permalink

    Aduhai rambang mata nie bila tgk promosi giler2 camni.. sekali enter masuk confirm terklik, terbeli tanpa sedar.. bahaya eooo..

    Reply
  • November 9, 2018 at 9:39 am
    Permalink

    11.11 memang ramai yang tunggu. Harga yang ditawarkan hmpir tak masuk akal. Saya pun dah pilih barang2 idamam, tunggu masa je ni

    Reply
  • November 9, 2018 at 12:16 pm
    Permalink

    Uikss..lazada memang bikin orang jadi giler shopping hahaha eh tapi contest tu lagi menarik. Tapi i olss 11.11 tu x mo duduk depan laptop hahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge