Aku Cuti Lama.. Bosan!

Assalamualaikum dan Salam satu Malaysia. Aku dalam minggu ni penuh dengan kuiz sebab tu tak ada masa sangat nak update blog nih. Terasa malas pom mendalam gak sebenarnya..he3.

Minggu depan aku start cuti oo..

Bukan cuti semester daa.. Cuti hari deepavali jer. Tapi lama kot cutinyer.. Start 22 Oktober sampai 30 oktober tuh. Lama giler cuti. Bila aku tanya kawan2 kat universiti lain katanya diorang cuti hari deepavali tu jer. Maknanya sehari jelah.. Erm, ingatkan leh la lepak dan makan-makan sama-sama.

Takper la. Aku sebenarnya cuti sekali ngan keputraan Sultan Pahang. Tu yang jadi lama tuh. Bersambung sekali nga Deepavali. Aku tak tahu la nak balik umah ker stay kat uni jer. Balik umah pom rasa cam tak best jer sebab minggu depan tu memang nak balik plak untuk raya haji. Kalau balik terlampau kerap sangat tak terasa la nikmatnya pulang beraya..keh3.

Apepom, perlu buat plan ape untuk cuti deepavali nih.. Erm, nak ronda2 lembah klang kot.. Then raya haji nih balik kt Kelantan. Pastu pergi shopping barang kt Thailand.. Best woo.. I will wait that moment.. Kumpul duit banyak2 dulu..

JOm tgk band twistis terbaru kt sini  

Game best dari Petronas.. Pakai kepala saje der.. Hebat giler 

AM: Nak masuk Thailand paling mudah kt mana ek? Kat Rantau Panjang ke kat Bukit Bunga?    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

3 thoughts on “Aku Cuti Lama.. Bosan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge