May 20, 2024
Lain-Lain

Karnival Kerjaya dan Keusahawanan 2011

Untuk Hebahan Umum..

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua!

Kepada semua penduduk Kuantan atau kawasan sekitar, anda dijemput beramai-ramai untuk bersama-sama menyertai Karnival Keusahawan dan Kerjaya yang diadakan di Berjaya Megamall.

Untuk para penggangur tu amatlah digalakkan unutk bersama-sama dalam program nih. Dan juga tidak terkecuali para pelajar sekalian!!

Berikut adalah tentatif program:

14 OKTOBER 2011 ( JUMAAT)
10.00 pagi – 09.30 malam : Gerai Jualan Program Keusahawanan
10.00 pagi – 09.30 malam : Pameran Kerjaya & Keusahawanan
10.00 pagi – 04.00 petang : Sesi Temuduga Terbuka
10.30 pagi – 12.30 malam : Seminar Bersama Usahawan
03.00 petang – 05.00 ptg  : Motivasi Bersama Osman Affan
08.00 malam- 09.30 mlm : Raptai Perasmian
15 OKTOBER 2011 ( SABTU )
11.00 pagi – 01.00 petang : Majlis Perasmian
10.00 pagi – 09.30 malam : Gerai Jualan Program Keusahawanan
10.00 pagi – 09.30 malam : Pameran Kerjaya & Keusahawanan
10.00 pagi – 04.00 petang : Derma Darah oleh HTAA,Pahang
10.00 pagi – 04.00 petang : Sesi Temuduga Terbuka
02.00 ptg  – 05.00 petang : Ceramah & Forum Kerjaya
05.00 ptg  – 06.00 petang : Mini Game / Persembahan Tarian
05.00 ptg – 09.30 malam  : Rehearsal Band
16 OKTOBER 2011 ( AHAD )
10.00 pagi – 05.00 petang : Gerai Jualan Program Keusahawanan
10.00 pagi – 05.00 petang : Pameran Kerjaya & Keusahawanan
10.30 pagi – 12.30 tgh/hari    :  Pertandingan Mewarna
02.00 ptg – 05.00 petang      :  Pertandingan Band
04.00 petang – 05.00 petang : Penyampaian Hadiah & Majlis Penutup
Amacam? Boleh pergi tak? Banyak program ilmiah disamping terdapat booth-booth yang perlbagai serta peluang pekerjaan yang dapat dikenal pasti dalam program ini. Pelbagai aktiviti pertandingan juga ada disediakan dalam program nih.  Pertandingan akustik pom ade oo..Dan bagi sape2 yang nak join pencarian band akustic tu boleh lah mintak borang yer. Hadiah lumayan jugak oo.. Untuk maklumat lanjut bolehlah tengok kat laman web rasmi program nih dan like page mereka di facebook.
Terdapat pelbagai program yang dijalankan dan juga bagi sesiapa yang sedang mencari kerja tu bolehlah bersam-sama mengushyar peluang perkerjaan dalam program ni. Memang berbaloi la kalau korang pergi.
AM: Aku pasti akan pergi program nih. Aku nak pergi cari something and nak dengar ceramah Osman Affan..
[notice]Sila tekan like dibawah untuk menghebahkan jugak kepada teman-teman yang lain.. Terima kasih :D[/notice]

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *