Bukan Ku Tak Sudi- Thai Girl Cover

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ni aku just nak kongsi ngan video yang aku jumpa kt Youtube nih. Rasa menarik la plak untuk dikongsi dengan anda semua. Lagu Bukan Ku Tak Sudi yang dinyanyikan oleh Iklim sekarang dah berjaya dinyanyikan oleh seorang pompuan dari Thai. Keesamus nama budak nih. Jom layan

Apa yang aku suka is sebut dia jer. Cam kelakar pom ade gak. Tapi atleast good try. Muzik Malaysia nampaknya sudah berjaya diterima di luar Malaysia. Ingatkan aku je dok layan lagu siam nih hari2. Rupenyer ada jugak diorang layan lagu Malaysia ek..he3

Tapi aku lebih suka lagu nih kot. Lagu Kembali Pulang dari Kangen Band Indonesia. Jom layan.

 

Yang ni pom aku bukan suka suaranya tapi aku lebih suka akan sebutannya. Menarik. 😀

 

Terbaik–>Percutian bersama teman-teman anda tersayang secara percuma dari Great Eastern

Yang ni best–>Minum teh tarik pom boleh dapat topup free Rm5.. Jom tengok kedai mamak yang mana terpilih.. 

 

 

 

 

AM: Erm, esok dah ade kuliah dah..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

14 thoughts on “Bukan Ku Tak Sudi- Thai Girl Cover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge