Alahai Mudahnya Shopping Dengan ezbuy

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca semua. Semoga anda berada dalam keadaan sihat hendaknya pada hari ini. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai pengalaman saya shopping di dalam talian.

Untuk makluman semua, saya memang suka shopping online ini. Sebabnya mudah dan lebih banyak pilihan. Tak payah bersusah susah nak keluar rumah. Lagipun saya memang tak cukup masa kalau nak keluar rumah selalu ini. Usha punya usha saya jumpa satu laman web yang pastinya anda juga teruja untuk menggunakan laman web ini untuk urusan pembelian anda..

8

Laman web yang saya maksudkan adalah ezbuy.my. Wah!  Memang dah melekat la saya kat sini dengan pelbagai seleksi pilihan barang-barang yang menarik untuk dipilih. Mana tidaknya terdapat pelbagai kategori seperti barangan lelaki, kesihatan, barangan sukan dan banyak lagi. Mudah untuk membuat pilihan.

7

Nak menggunakan web ini pun senang, Pilih pilih dan pilih sebanyak mana barang yang anda nak beli, lepas itu buat pembayaran dan siap. Oh! Semudah ABC je dah siap. Tunggu sahaja barang yang anda tempah sampai ke depan muka pintu anda.

Pilih mana-mana yang anda suka (Contohnya saya sedang memilih hoodies seperti di atas)
Pilih mana-mana yang anda suka (Contohnya saya sedang memilih hoodies seperti di atas)
Tekan sahaja gambar dan lihat maklumat mengenai barangan yang anda pilih. Pilih sahaja saiz, warna, kuantiti dan apa jua maklumat yang diperlukan
Tekan sahaja gambar dan lihat maklumat mengenai barangan yang anda pilih. Pilih sahaja saiz, warna, kuantiti dan apa jua maklumat yang diperlukan
Tekan butang check out untuk urusan seterusnya.
Tekan butang check out untuk urusan seterusnya.
Pilih medium penghantaran anda. Nak laju ke nak sederhana, semua boleh dipilih.
Pilih medium penghantaran anda. Nak laju ke nak sederhana, semua boleh dipilih.
Pilih alamat untuk penghantaran barangan anda.
Pilih alamat untuk penghantaran barangan anda.
Tekan butang Pay Now dan selesai.
Tekan butang Pay Now dan selesai.
Pesanan anda sudah siap, jangan lupa untuk buat pembayaran untuk pesanan anda diproses.
Pesanan anda sudah siap, jangan lupa untuk buat pembayaran untuk pesanan anda diproses.

Untuk makluman anda semua juga, apa yang menarik tentang ezbuy ini adalah tidak hanya barangan dalam negara sahaja yang dijual, Namun juga barangan dari luar negara juga dijual di sini. Apa yang lebih menarik perhatian saya, kos pengeposan dari luar negara untuk barangan yang dibeli hanya RM8.80 sahaja! Murah kan? Memang confirm la berbulu mata nak beli barang dari luar negara lepas ni. Maklumat lanjut boleh rujuk laman web ezbuy di pautan ini.

5

Selain itu juga, untuk anda yang baru mendaftar untuk akaun ezbuy, dapatkan RM15 dalam akaun anda secara percuma! Ya percuma, Boleh digunakan untuk membuat pembelian dalam web ezbuy ini. Tak cukup? Nak lagi promosi hebat ini? Dapatkan lagi tambahan 15% untuk kos pengeposan untuk barangan anda dengan kod ezfriend15.

Saya dah dapat kod baucer RM15. Anda pun boleh dapatkannya seperti saya juga.
Saya dah dapat kod baucer RM15. Anda pun boleh dapatkannya seperti saya juga.

Jadi tunggu apa lagi? Daftar segera dan nikmati tawaran hebat ini. Saya pun tengah memilih ini. Jom la shopping sekali.. Layari: http://bit.ly/2bOn1Ua.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Alahai Mudahnya Shopping Dengan ezbuy

  • October 8, 2016 at 1:46 pm
    Permalink

    cuma berkemungkinan berlaku bershopping kat ezbuy ni item yang ada beli berbeza dengan dalam gambar.. ni dari pengalaman sendiri.. kena rajin survey sebab setiap seller harga dia berbeza walau barang yang sama. Rajin buat anda untung banyak la.. boleh beli dengan harga yang lebih murah.. service penghantaran tak consistent.. mencik tau! masa kali pertama & kedua shopping cepat je sampai.. kali ketiga dah lembab… Barang yang di jual memang murah.. kualiti memuaskan je la. Biasa la barang china.. tapi memang jimat shopping di ezbuy
    lekatlekit baru jer tulis pasal..KALI KETIGA SHOPPING DI EZBUY, MAKIN LAMBAT SERVIS PENGHANTARAN

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge