November 29, 2023
Lain-Lain

amirnawawi Berwajah Baharu

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog yang budiman. Pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai perubahan terbaru blog amirnawawi.com ini.

Untuk makluman, sebelum ini saya blog saya ini telah dikomen oleh otai blogger iaitu broframestone. Kata beliau ialah menyuruh saya menukar theme blog saya. Supaya ada pembaharuan. Tapi saya masih berdegil dan SAYANG untuk meninggalkan theme yang telah lama saya gunakan.

Namun pada malam ini, tidak semena rasanya saya perlu buat pembaharuan pada blog saya ini. Jika sebelum ini blog ini tidaklah mobile-friendly dan berat loadingnya. Namun harapan saya agar setelah theme ditukar, blog ini akan lebih laju loadingnnya. Dan syukur blog ini telah menjadi mobile-friendly. Aumm!

Mobile Friendly 2 Mobile Friendly

AM: Masih perlu ubah beberapa tempat dalam blog ini agar sesuai dengan isi kandungan.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

15 thoughts on “amirnawawi Berwajah Baharu

  • Tahniah. .. rajin bro tukar theme blog.. semoga terus success selepas ini…

    Biasanya blog yang baru bertukar theme lebih mesra seo… cuba bro uji tahap kemampuan seo blog bro..

    Reply
    • Amin. Ini pun sebab kena tegur dari otai. Tu kena ubah tu..hehe

      Reply
  • steady… rajin ubah template ni.. klu template tak ngam dengan jiwa susah juga nak buat kerja tu

    Reply
    • Tu la. Memang kena sesuaikan dengan jiwa sendiri tanpa mengenepika jiwa pembaca lain juga

      Reply
    • Terima kasih. Moga lebih sukses.. Lagi sukses lagi dari anda.. hehehe

      Reply
  • Ada gambar kapal terbang Air Asia perlu bayar royalti kerana ia adalah tanda perniagaan berdaftar. 🙂

    Reply
    • Hehehe. Dah buang. Memang nak buat header baru pun. Yang ni dah bertahun dah. Terima kasih komen

      Reply
  • Header tukar la beb….

    lagi satu, warna background macam tak sesuai… perlu pilih warna yang paling sesuai dan selesa mata memandang….

    Reply
    • Terima kasih bro, tapi nak tanya backgroup yang bro maksudkan tu background biru tu ek? Saya dah tukar dah ni. Ok? Ke kena warna lain?

      Reply
  • Gua gak tak tlrajin2 nak tukaq theme baru. Haha..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *