Azam Tahun Baru 2016

Oh! Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini jom kita berazam.

Sedar tak sedar dah masuk tahun 2016. Cepat je hoi masa belalu. Aku pun dah masuk 25 tahun this year. Memang dah tua la jawabnya. Namun masih mencari-cari lagi apa yang diperlukan dalam hidup. Financial pun tidak stabil. Macam mana nak berbini kalau macam ni. hahaha

Apapun bila tiba sahaja tahun baru, mesti sibuk itu dan ini orang berazam. Asyik berazam je kan, tunaikan tu tidak pun. Tapi sekurangnya ada la apa yang kita azamkan tu kan.. Aku juga tidak jurang hebatnya berazam untuk 2016 ini. Almaklumlah bila dah tua ni memang kena ada produktif action to support our life kan.

Azam aku ialah untuk dapatkan kerja tetap and have financial support yang kuat mantap dan padu. Hebat betul ayat bahasa Melayu aku sekarang ya..hahaha. Apapun semoga tahun 2016 ini memberikan seribu sinar kepada anda semua.

Sebenarnya entri ni tiada apa pun. Sahaja nak updated. Aku rindukan korang semua. Nampak tak betapa caringnya aku. huhu

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

3 thoughts on “Azam Tahun Baru 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge