BE Lagi dan Lagi dari Nuffnang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca semua. Semoga semua berada dalam keadaan sihat sejahtera bersama keluarga tercinta hendaknya. Dah beberapa hari saya tak updated blog ini. Lepas kena tegur dek otai affiliate nih terus saya ringankan jari untuk menaip.

titan

Sebenarnya saya malas nak taip entri ringan-ringan nih. hehe. Tapi demi untuk menjadikan ia sebuah entri yang lengkap, saya gagahi jua menaip. Kali ini entri tentang BE atau nama barunya CPUV dari Nuffnang. Masih ingatkah kalian tentang entri aku yang terdahulu yang aku kata sepanjang 3 tahun ngan Nuffnang, sekali pun aku tak pernah dapat BE? Kalau belum beca korang WAJIB baca!

Alaa, entri 2 bulan lepas. Semenjak sesi luahan hati tempoh hari kepada staff Nuffnang, akhirnya tak putus-putus dapat BE. Sekarang ni pun 4 CPUV tengah bertenggek kat blog ini. Jangan lupa untuk tengok-tengok ya.

BE lagi

Walaupun tak berapa banyak, lepas kumpul-kumpul lepas la buat beli cendol Banting tuh. tapi rezeki murah sikit bulan nih. Dapat 3 sponser post. Yang nih dapat la buat modal pi jalan-jalan cari makan ngan usha awek..hehe.

Itu sahajalah celoteh takde modal untuk entri kali ini. Nantikan entri lain ya. Cuba cadangkan entri apa yang aku kena tulis ni? Cer kasi tajuk dan biar aku olah.. oh!

AM: Bukan malas nak tulis entri tapi memang malas… Eh? 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

42 thoughts on “BE Lagi dan Lagi dari Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge