Biskut Munchy’s Punyer Pasal..

Assalamualaikum semua!! tak jawab dosa, kalau jawab tuh sayang kat aku..keh3.. Just kidding my friends.. Waduh, aku wondering jugak sekrang apasal la traffic aku mencanak-canak naik nih, rupenyer sekrang nih dok heboh pasal kehalalan biskut cap munchy’s tuh.

Aku tak tahu pom ekceli pasal nih. Yang aku tau pasal biskut munchys nih sebanyer mak sedara aku yang hantor mesej kat aku pasal suh hati2 pasal biskut nih. Aku taip le entry sket nga ushya2 laman web JAKIM. Korang ingat tak entry aku yang lepas tuh..Alaa yang pasal biskut nih la, belum tengok lagi? Jemput baca kat sini.. Memang semua orang kalut la dengan benda nih. Almaklumlah pasal halal haram nih bukan boleh buat main2 kan..

NIh korang tengok, semua traffic yang dadang blog aku nih dari keyword Muncy’s nih la.. Patut la. Bagus2.. Nampak nya ramai jugak yang ambik berat pasal halal dan haram nih..

Apepom, terima kasih le yang sudi berkunjung ke blog hamba yang tidak seberapa ini. InsyaAllah kalau ada apape aku akan update la berita2 yang berguna untuk anda semua yer..

Terima kasih =)

AM: Jom makan nasi goreng buatan sendiri. Konpom halal dan sedap.. he3

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Biskut Munchy’s Punyer Pasal..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge