Bosannyer dok dalam kelas ni!!!

gambar lecturer dok mengajar

Aduh, rasa cam nak kuar kelas je bila kelas tu boring. Mengantuk + malas + subjek xbest+ hari hujan = nak tido je ase. Pernah xkorang semua masuk lam kelas pastu tidak semena2 terus jek mengantuk. Walaupun dah lama tido sebelum tu. Mesti pernah kan. Aku selalu gak jadi macam tu. Bila time kelas best je, kalau xtidor malam pom aku still bersemangat lagi untuk belajar dalam kelas tu..he3.. Tambah2 kalau lecturer tu bagus and lawa..ho3..

Camna ye nak kasi kelas tu jadi menarik dan xla macam kat rumah mayat je.. Sunyi je kelas tu. Yang dengar hanyalah bunyi Aircond je.  Aku kalau kelas senyap2 ni mulalah nak cari port untuk pejam mata. Bila dok dalam kelas yang boring kan, mesti rase cam lama jek kan. Mesti selalu je tgk jam dan berkatalah aku dlm hati “bilalah kelas ni nak abis ni!”. Bila dalam kelas yang kita minat plak mesti kita xsedar masa berlalu kan..ha3.. korang pernah ke lalui pengalaman macam aku tu? Aku compom korang pernah kan..he3

Tu la hidup kat Uni ni. Dari pagi sampai petang kena pergi kelas. Apepun, kena pergi kelas dengan ikhlas.. Baru la ilmu senang nak masuk and dapat gak berkat.. he3.. Korang xde ke pengalamn korang hadiri kelas? Share2 la kt komen bwh ek..

 

p/s: Sape ade adik yang baru lepas ambik SPM atau korang sendiri yang lepasan SPM-—-> klik sini

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

6 thoughts on “Bosannyer dok dalam kelas ni!!!

  • March 11, 2011 at 11:22 am
    Permalink

    knp guna adverlet? dgr kata adverlet lambat bayar@x bayar… 😀 gunalah nuffnang.. 🙂 nanti traffik up sikit, tukar guna innity pulak.. hehe

    Reply
    • March 11, 2011 at 11:32 am
      Permalink

      Nuffnang xgerak pom byran dia.. Aritu dah guna nuffnang tpi dah lebih sebulan tpi amount still sama jek.. pastu baru guna adver;et la.. cam best je.. Amir guna nuffnag ke? berapa dah dapat?

      Reply
  • February 22, 2012 at 9:03 pm
    Permalink

    Itulah kewajipan sebagai pelajar, tak gi kuliah tak dapat ilmu…dah pergi mengantuk dan bosan plak sebab lec ajar boring. saya pernah ada pengalaman camtu sampai tertidur sebab lecturer hanya cakap berderet-deret tanpa apa-apa cara untuk buat kelas tak jadi bosan.hehe nasib baik tertidur di kelas dapat gak B 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge