Churpie Churp Daripada Churp-Churp

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera dan Salam hebat-hebat buat anda semua. Hari ini aku nak berkongsi sedikit dengan anda semua tentang apa yang aku dapat pada hari kelmarin. memang banyak yang aku dapat dari rumah. Almaklumlah dah beberapa bulan tidak pulang ke rumah. Dan yang palingpenting, hadiah Samsung Galaxy S11 aku dah terima.(ini akan diceritakan di lain entri)

Kali ini aku nak berceritakan tentang patung Churpie Churp. Mesti korang masih tertanya-tanya siapa itu churpie Churp. Ia adalah maskot kepada churp-churp. Alaa yang si burung biru tu. Namanya adalah Churpie Churp. boleh add di facebooknya ya. Aku dapat hadiah patung ni dari giveaway semperna Churp-churp bertukar wajah tempoh hari.

Memang lawa!. Dulu aku tengok dalam facebook dan blog sahaja gambar burng ini. Aku ingatkan kecik jer, rupenyer agak besar. Memang sedap dipeluk. Jom tengok gambar si burung biru ini dari pelbagai sisi.. 🙂

Pandangan depan..
Pandangan sisi
Pandangan Belakang

JOm tengok versi video pula..

AM: Amacam? Tak teringin nak sambar satu ker? Kalau korang yang belum join, bolehla sertai komuniti churp-churp di sini. Jom berchurping.. 🙂

 

 

Berpeluang ke London sebagai blogger sukan Olimpik 2012

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

12 thoughts on “Churpie Churp Daripada Churp-Churp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge