November 29, 2023
Hal-hal Semasa

Country Club Fitness FTX Telah Dilancarkan Di Malaysia

Assalamualaikum dan slam sejahtera baut semua pembaca blog yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai pusat kesihatan baru dibuka di Malaysia iaitu Country Club Fitness FTX .

untuk makluman semua, pusat kesihatan dan kecergasan ini merupakan yang pertama di Malaysia seumpamannya. Tujuan utama penubuhannya di Malaysia adalah untuk memupuk sikap cintakan kesihatan dan kecergasan dalam kalangan rakyat Malaysia. Dengan menggunakan teknologi dari Australia, ianya adalah untuk memberikan manfaat yang optimal.

Dengan mempunyai lebih 100 outlet di seluruh dunia, Country Club Fitness FTX ini memasuki pasaran Malaysia dengan pembukaan cawangan pertamanya di Bukit Bintang. Aktor terkenal Bollywood, Rana Daggubati telah dibawa khas dari India ke sini. Turut hadir pada majlis pelancaran adalah Timbalan Menteri Belia dan Sukan Malaysia, Datuk S.Saravanan.

“Saya masih ingat lawatan pertama saya di luar India adalah untuk Malaysia pada usia 20 dan ia adalah cinta pandang pertama. Malaysia dan India sejarah telah berkongsi hubungan perdagangan yang kukuh dan nilai-nilai dan budaya sosio-ekonomi yang sama. Oleh itu, saya dengan berbesar hati dan kebahagiaan untuk kembali ke Malaysia! Country Club, hari ini, mempunyai lebih¬†475,000 ahli di seluruh India dan seluruh dunia. Kami adalah perintis dalam bidang perkhidmatan khusus termasuk destinasi percutian, clubbing, acara sosial, kesihatan dan kecergasan. Kehadiran kami menjangkau lebih 50 bandar di seluruh India dan lebih 25 destinasi antarabangsa, “kata Encik Y Rajeev Reddy, Pengerusi dan Pengarah Urusan, Country Club Group.

“Untuk berkongsi anugerah yang, Pacesetters di UAE diiktiraf dan dianugerahkan hanya 30 India Bukan Pemastautin (NRI) untuk pencapaian mereka, sumbangan, dan kecemerlangan dalam bidang keusahawanan. Kami adalah salah satu daripada 30 penerima. Tetapi keinginan saya adalah sentiasa untuk kembali ke Malaysia. Setiap tahun, Economic Times, akhbar terkemuka di India, mengiktiraf dan anugerah Top 50 usahawan inspirasi India kecemerlangan dalam bidang masing-masing dan pada tahun 2015, Country Club adalah satu-satunya syarikat yang diiktiraf dan dianugerahkan dalam bidang perkhidmatan riadah khusus. Pengiktirafan ini industri mencerminkan kecemerlangan yang kita menyerahkan kepada pelanggan-pelanggan kami dan tahap yang tinggi kesedaran jenama Country Club kami. ”

“Saya yakin bahawa anda semua akan suka pengalaman di kelas dunia pusat FTX Fitness kami di sini di tengah-tengah bandar. Saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada Datuk M. Saravanan kerana sudi menghadiri majlis ini dan berharap untuk menjalin hubungan yang lebih kukuh dengan Malaysia dan Kerajaan Malaysia, “tambah Encik Y Rajeev Reddy.

“Country Club Fitness FTX adalah studio latihan berfungsi eksklusif yang pertama di Kuala Lumpur yang menawarkan kaedah kecergasan yang sangat berbeza untuk membakar kalori yang tinggi, mengurangkan lemak dengan cepat, membina stamina dan daya tahan, meningkatkan keseimbangan badan, meningkatkan pergerakan sendi, otot-otot anda, dan untuk bentuk badan seseorang dengan cara yang cekap. Studio yang berfungsi adalah yang pertama seumpamanya dan menggabungkan teknologi dengan HIIT – latihan intensif selang Hi, “kongsi Encik Y Varun Reddy, Ketua Pegawai Operasi Country Club Group
Rana, yang menyokong badan tona dengan sangat ditakrifkan enam pek, gembira lebih 200 peminat kecergasan yang datang untuk bertemu dengannya pada 45 minit itu Country Club Fitness ‘HIIT senaman demonstrasi pada majlis pelancaran itu.

“Saya gembira kerana berada di Malaysia untuk menyaksikan pelancaran pusat kecergasan ini, dan juga untuk berkongsi demonstrasi senaman saya dengan anda semua. Mengekalkan bentuk badan saya adalah sebahagian daripada tugas saya. Kerana batasan masa saya, saya amat gembira telah menemui 45 minit latihan ini berfungsi, yang boleh memberikan hasil yang besar semasa membuat yang terbaik daripada masa saya di gimnasium, “kata Rana Daggubati.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *