Cupcakes Decorating Class

Assalamualaikum dan ape khbar anda semua? Hari ni aku nak cherite sket kat korang mengenai class haisan kek yang aku sertai hujung minggu lepas. Menarik seyhh. Jom ushar gambar yang aku sediakan kt bawah nih..

 

Tekun giler aku buat first layer
Dengar betul2 cikgu dok mengajar tuh
Posing luh kejap
Bersama ahli kumpulan aku.. Aku sorang jek jantan..
Lawa tak?
Siap ade nama aku lagi tuh
Hasil kerja terakhir..

Amacam? lawa tak cupcakes yang aku hias? ni first time tau. Payah giler kot. patut la aku tgk kat kedai roti ngan kat laman web yang benda nih mahal, rupenyer rumit nak buat nya. memang naik darah la nak buat nih. Lepas balik tu aku rasa cam taknak makan je. Ase cam nak buat frame je. Frame jek terus benda nih. Kenangan tuh. mungkin ni yang pertama dan terakhir kot. Pasnih konpom aku beli kat kedai je kalau nak makan tuh. Korang pernah ke buat benda alah camni? Kongsi la pengalaman sket.

AM: Entry pasnih aku nk tunjuk cara nak buat agar-agar santan plak. Tunggu tau.

iklan:
Nak tau sal Balckberry?–Klik sini
Minat jalan-jalan?—Tekan sini
Inginkan cabaran?—Picit sini

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

9 thoughts on “Cupcakes Decorating Class

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge