September 30, 2023
Lain-Lain

Cuti Hujung Tahun Bakal Menjelma Lagi

Salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca sekalian. Sudah menjengah bulan November rupanya kita. Berbaki 2 bulan sahaja lagi 2013 bakal melabuhkan tirainya. Mungkin ramai yang tertunggu-tunggu cuti akhir tahun bukan? Saya pun agak ternanti-nanti tibanya tarikh tersebut.

Biasanya apa yang anda lakukan tatkala tibanya musim cuti? Tidur seharian? Bekerja separuh masa? Pergi ke kelas tuisyen? ataupun melancong? Saya pula sememangnya gemar melancong. Jadi pada kali ini saya ingin melancong bersama Travelar.

 I want to go to Bali/Yangon with Travelar because Travelar is already well-known in giving the best hotel deals in Asia.

Kerlasss! kali ini saya nak ke Yangon dengan Travelar. Mungkin ramai yang masih belum mengenali Travelar, namun satu kerugian buat anda yang suka melancong kerana Travelar menyediakan pelbagai pilihan hotel untuk anda inapi.

Kali ini saya pilih untuk ke Yangon bersama travelar. Kenapa saya pilih Yangon?

Kerana keunikkan budaya dan keindahan tempat di Myanmar

 

Selain itu jugak. saya suka akan keunikan budaya masyarakat di sana. Teringin juga nak mencuba masakan masyarakat tempatan di sana. Mana tahu kena dengan selera saya yang berlidah Melayu ini..

Antara makanan popular penduduk Myanmar

Apapun pengalaman berada di negara orang amatlah menarik minat saya. Tidak kira di manapun kita berada, jaga tatasusila dan akhlak kita bersama. Orang timur di pandang tinggi kerana adabnya.

AM: Teringin nak pergi melancong ke Bandung. Semoga berjaya sampai ke sana..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Cuti Hujung Tahun Bakal Menjelma Lagi

  • kalu g bandung nok kirim barang bulih doppppppp?boleh la boleh la boleh la ehhhhhhhhhh ^__^

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *