7 CPUV Nuffnang Datang Bertandang Ke Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog sekalian. Lama sungguh saya bercuti dari menaip entri ni kan? Namun hari ini agak rajin sedikit untuk menaip. Bukan entri berat-berat pun, sekadar nak berkongsi maklumat sikit.

Maklumat ape? Maklumat CPUV jer.. Maklumat la sangat tu kan? haha. Apepun terima kasih Nuffnang kerana memberi 7 CPUV untuk running di blog amirnawawi.com ini. Alaa, CPUV jer pun. Kalau 7 sponser post tu dah lama den angkut kamera DSLR sebijik.

Ni dok gebang-gebang pasal CPUV ni apehal? ade aku kesah? kata pembaca blog amirnawawi.. Hello! ini blog aku, suka hati aku la nak tulis ape. Ko kesah ape?

CPUV Nuffnang

Lama dah tak melalut sebegini. Apepun semoga Nuffnang memberi lebih banyak tugasan kepada saya pula lepas ini ya. Jadi saya amat berbesar hati ingin berkongsi dengan anda semua satu tips yang saya dapat semasa bertandang ke office Nuffnang hari tu.

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Β 100000++ blog yang berdaftar dengan Nuffnang[/pullquote]

Alaa masa saya pergi luahkan perasaan tu la. yang blog ni tak pernah dapat BE tuh. Tengok sekarang nih 7 tengah runnnnnning serentak. Mampu?

Tips yang pertama ialah, jangan lupa updated survey tu yer. Sebab diaorang pilih blog berdasarkan survey tuh. Untuk makluman, terdapat lebih 100000++ blog yang berdaftar dengan Nuffnang, macamana mereka nak select blog sekiranya apa yanng anda jawab tidak menepati kretiria yang mereka inginkan.

Ok itu saya untuk entri melalut kali ini. seee you next time.. Wa chow dulu.. Ada kelass ni beb! πŸ™‚

AM: Kelas full hari Isnin!CPUV Nuffnang

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

38 thoughts on “7 CPUV Nuffnang Datang Bertandang Ke Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge