September 30, 2023
Peribadi

Dashing Anytime EDT, Keperluan Untuk Setiap Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai produk Dashing Anytime EDT yang saya gunakan.

 

Apa beza Dashing Anytime ini dengan produk Dashing yang lain?

Saya juga tidak terkecuali menerbirtkan persoalan tersebut. Namun setelah melihat dan mencuba sendiri produyk ini, apa yang boleh saya katakan ianya memang sesuai untuk lelaki pada masa kini.

Kenapa?

Kerana betuknya yang kecil dan nipis mudah unutk dibawa kemana sahaja. Masuk sahaja dalam poket ataupun bag kecil memang mudah. Kalau sebelum ini Dashing mendatangkan wangian dalam bekal yang besar, kali ini lebih kompak dan praktikal untuk dibawa kemana sahaja.

DASHING Anytime EDT yang terbaru ini merupakan wangian bersaiz kecil, senang digunakan serta mudah di bawa ke mana sahaja. Bentuknya direkakhas untuk poket anda seperti kad kredit yang tersisip kemas, sesuai untuk lelaki yang aktif kemana sahaja.

Rekaan pek DASHING Anytime EDT yang penuh gaya sesuai dengan trend masa kini hadir dalam empat variasi unik iaitu Cool, Active, Hattrick and Ultimate Kick.

  1. Cool
  • Haruman maskulin ini merupakan takrifan identity dan daya penarik anda. Haruman menyegarkan ini didahului dengan gabungan menawan. Bergamot dan Galbanum dilapisi dengan wangi Amber dan Kasturi sebagai nota asas. Wangian ini direka khas untuk mencipta sisi maskulin yang “cool” secara semulajadi dari dalam dirimu.
  1. Active
  • Khas untuk si jejaka lasak yang amat menggemari kehidupan aktif. Tampil yakin dan bergerak aktif dengan wangian maskulin ini. Didahului dengan semarak haruman Fougére yang digabungkan dengan nota Citrus, Lavender dan Amber. Aroma ini pastinya membangkitkan sisi aktif anda.

  1. Ultimate Kick

Wangian dicipta untuk jaguh, menyerlahkan personaliti dan gaya sebenar jejaka dalam urusan seharian lelaki moden . Ultimate Kick berkonsep ala musim panas yang aktif, menampilkan rumusan dari percikan citrus lemon, dipertingkatkan dengan kesegaran buah pelaga, vanilla dan suntikan haruman kayuan serta rempah.

  1. Hattrick

Jaringan kemenangan bagi jejaka Dashing. Wangian Hattrick menyemarakkan semangat dan mendorong individu untuk menang. Gabungan unik kesegaran epal sitrus diadunkan bersama aroma bunga dan calitan amber.

 

Bagi anda yangi ngin mendapatkan wangian EDT Anytime Dashing ini bolehlah mendapatkannya pada harga RM7.00. DASHING Anytime EDT 18 ml ini boleh didapati di semua pasaraya utama, pasaraya hyper dan farmasi di seluruh Malaysia.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *