«

»

Dec 29

Giveaway amirnawawi Sempena Sempadan 2012/2013

Assalamualaikum dan Salam sejahtera diucapkan kepada semua para pembaca sekalian. Semoga kalian bersama keluarga sihat sejahtera hendaknya.

Tahun 2012 akan melabuhkan tirainya dan 2013 akan menjelma tidak lama lagi. Sudah tercapaikah azam anda untuk tahun 2012? Kepada yang telah mencapai azam, tahniah diucapkan kepada anda. Kepada yang belum tertunai tu, cuba penuhi di tahun hadapan.

Banyak pahit maung yang saya lalui sepanjang 2012, namun banyak juga pekara manis yang berlaku. Rezeki blog amirnawawi.com ini juga semakin murah sejak kebelakangan ini. Terima kasih atas sokongan padu dari anda semua.

Oleh yang demikian, sudilah kiranya saya ingin membuat giveaway mudah kepada anda semua. Pelbagai hadiah yang menarik menanti anda. Antaranya ialah

Baju T Looper edisi khas

1- Wang tunai

2- Baju T

3- Tambah nilai prabayar

4- Keychain

5- CD album

6- Buku catatan

7- Lain lain lagi

Pelbagai kad tambah nilai ada dengan saya dan akan ditambah semsa demi semasa.

Dan banyak lagi untuk anda menangi. Bak kata otai, eyriqazz dan eqbalzack, rezeki yang dapat dari blogging ni kena dikongsi bersama pembaca juga. Sebabnya kerana pembaca jugalah yang menaikkan nama blog picisan ini. Apepun, semua ini hanya untuk anda.

Bagaimana untuk memenangi semua ini? Mudah sahaja, like page blog ini di facebook dan nantikan post yang berkaitan. Pelbagai siri giveaway mudah akan dijalankan di sana dengan pelbagai hadiah ditawarkan. Cukup mudah, tidak perlu menaip entri dan seumpamanya. Antara cara yang telah saya jalankan ialah, teka gambar dan share gambar. Itu sahaja. Memang nak kasi benda ni khas kepada anda. :)

Page amirnawawi.com

 

Apepun semoga blog amirnawawi lebih sukses di masa akan datang. Teruskan menyokong amirnawawi dan doakan kejayaan saya :)

 

AM: Minggu depan dah mula peperiksaan akhir semester. berdebar :)

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments

Skip to comment form

  1. onie

    wahhhhhhhhhhh :D
    onie baru jer tulis pasal..milo ais

    1. amirnawawi

      Jemput la join ya Onie

  2. syu90

    nak join jgk lahhh..

    1. amirnawawi

      Jemput-jemput. jangan malu-malu..hehe :)

  3. eyriqazz

    Cool Contest…InsyaAllah kalau berkesempatan akan join sebagai tanda sokongan…
    eyriqazz baru jer tulis pasal..Aaron Aziz di Fear Factor Selebriti Malaysia

  4. ohcikgu

    wahh..ada giveaway lagi..
    ohcikgu baru jer tulis pasal..Dialah..Tun Mahathir Mohamad.

  5. Kak Long Mawar Merah

    Tahniah kerana blog amirnawawi ini semakin berjaya dan dapat menganjurkan giveaway pula. Semoga rezeki yang semakin banyak diberi, semakin banyak pula yang datang.
    Kak Long Mawar Merah baru jer tulis pasal..Keputusan Bintang Paling Popular 2012 MM

  6. Blog Sensasi

    menarik juga ni…nak join gak lah
    Blog Sensasi baru jer tulis pasal..Zarina Anjoulie, Rakan Lelaki Didakwa Miliki Dadah

  7. nazray

    singgah sini, selamat tahun baru, dapat celcom rm 5 punya topup ok dah…haha
    nazray baru jer tulis pasal..Ubuntu untuk sistem operasi telefon pintar dari Canonical.

  8. KiD

    waaaahhhh… contest tu.. jom like2!!!
    KiD baru jer tulis pasal..BE dan SPONSORED POST Nuffnang 2013

  9. milu_myiz

    nak join….nak hadiah..haha

    1. amirnawawi

      Boleh boleh… :)

  10. pen merah

    wahhh murah hati nya awk.. good luck ye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge