Kebosanan Dan Kemalasan Melanda

Assalamualaikum semua. Selamat hari Wilayah buat yang cuti esok tu yer. Dan buat orang yang tidak berkenaan jangan lupa pergi kerja yer. Apapun dah lama rasanya tidak update. Nak dekat seminggu dah..hehe3.

Orang kata bila tiba cuti nih banyak la idea nak update etnri, namun bagi aku, kalau cuti nih lagi la malas nak update sebab otak dok ingat nak tidur makan dan tengok movie jer. Apepom, semoga korang sihat-sihat sentiasa yer.

Sebenarnya aku nak update pasal kem kepimpinan yang aku sertai minggu lepas. Banyak yang nak aku tulis. Pasal kena berendam lam kolam, kena tinggal dalam paya yang macam cerita ananconda tuh. Pastu kena kawad tengah panas dan macam-macam la lagi. Apepom enjoy la pergi kem kat markas askar la katakan. Kena la akur. Ah, dah melalut lelebih la plak. Nanti aku update yer pasal nih.

Sekarang memandangkan mood cuti masih panjang, jadi aku ambil keputusan untuk terus enjoy..wahaha. see you all soon guys..

AM: Jumaat ni insyaallah akan menghadiri kursus kepimpinan sekali lagi. Semoga beroleh ilmu yang banyak.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

9 thoughts on “Kebosanan Dan Kemalasan Melanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge