Kekal Sihat dan Cergas Dengan Susu Kambing HalalPro

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman. puasa hari ini dah masuk hari ke 6. Bagaimana puasa anda? Semoga semuanya dapat melaksanakan tuntutan agama ini dengan sempurna. Amin. Baiklah hari ini saya ingin berkongsi minuman tambahan saya sewaktu berbuka dan juga bersahur.

Apa minuman itu? Susu kambing HalalPro la. Untuk pengetahuan, saya merupakan penggemar produk tenusu dari dulu. Selama ini pun saya telah menggunakan pelbagai jenis produk berasaskan susu yang lain. Namun kegemaran saya adalah susu kambing!

susu kambing 2

Yummy~ memang menarik. Namun kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua satu produk yang telah saya temui. Terus sangkut! Sedap dan tanpa bau hamis kambing. Produk itu diberinama Susu Kambing HalalPro. Sedap dan berkhasiat.

Semua orang tahu bahawasanya susu kambing adalah merupakan makanan Sunnah. Jadi sudah tentu banyak kebaikkan yang terkandung dalam susu ini. Sebab itu ia menjadi sunnah. Susu kambing juga adalah susu yang terbaik selepas susu ibu. Susu lembu pun kalah tau..

Jadi, untuk entri kali ini, saya ingin senaraikan sedikit sebanyak keistimewaan dan jugak hasiat Susu Kambing HalalPro ini.

 

[notice]

1- Kaya dengan Protein dan enzim

2- Anti penuaan dan aantiarthritis

3- Mampu membantu mencegah barah

4- Antibodi untuk merawat gastric, demam kuning, lelah dan penyakit kulit

5- Memulihkan tenaga batin dan ulser perut.

6- Membantu pembentukan tulang dan gigi

6- Tiada menyebabkan alahan

7- Membantu sistem imunisasi tubuh

8- Bersifat alkali semulajadi

9- Meningkatkan daya kepekaan, penumpuaan dan ingatan.

10- Membantu sistem penghadaman.

[/notice]

 

 

Banyak lagi la manfaat dari meminum susu kambing HalalPro ini. Untuk makluman semua. Susu Kambing HalalPro ini didatangkan dengan 5 pilihan perisa iaitu:

 

 

1- Asli

2- Coklat

3-Strawberi

4-Honeydew

5- vanilla

 

 

Dengan setiap balang terisi dengan 600gram pada harga RM39 sahaja. Ya! jangan terkejut bila tengok harga murah macam tuh. Saya pernah survey harga lain yang RM40++ untuk 500g. Namun harga tidak termasuk pos. Namun dengan belian yang banyak dapat menjimatkan kos pos anda.

susu kambing

Untuk makluman, produk ini mendapat status halal Jakim dan dikeluarkan oleh orang Islam sendiri. Yakin dan Suci..

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Susu Kambing Sedap di sini. Memang berbaloi untuk kesihatan anda.

Utk tempahan, boleh pm/sms/whatsapp:
–> 013-7926613 Muhamad Zaki Ibrahim

Bagitau datang dari blog amirnawawi 🙂

p/s: Saya terbitkan gambar susu kambing HalalPro ini kat twitter, facebook dan Instagram saya. Ramai bertanyakan khasiat dan harganya. Jadi bolehlah mereka rujuk entri ini dan kongsikan maklumat ini kepada semua. Yeaaaa!

 

 

AM: Berbuka dan bersahur dengan minuman Susu Kambing HalalPro, masih tiada sakit perut/kelaparan sepanjang menjalani puasa. Alhamdulillah 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

15 thoughts on “Kekal Sihat dan Cergas Dengan Susu Kambing HalalPro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge