July 20, 2024
Lain-Lain

Minuman Dari Susu Kambing HalalPro

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Apa khabar hari ini? Semoga sihat sejahtera hendaknya. Masih ingatkah lagi kalian akan entri saya berkenaan susu kambing yang lepas? Mungkin yang dah lupa namun buat yang belum membacanya bolehlah membacanya di sini.

Hari ini saya ingin menunjukkan apa lagi makanan yang bisa kita buat menggunakan serbuk susu kambing HalalPro ini. Sebelum ini kita skeptikal yang susu kambing ni bancuh dengan air dan minum sahaja. Namun anda silap, banyak lagi yang boleh dilakukan menggunakan susu kambing HalalPro ini.

Sebagai contohnya, Ais Kisar Susu Kambing HalalPro!

 

Untuk makluman anda semua, susu kambing merupakan susu yang paling berkhasiat selepas susu ibu. Ini juga merupakan makanan sunnah. Mesti banyak keistimewaan dia bukan? Buat yang belum memcuba lagi tu bolehlah menghubungi En Zaki di talian berikut.. 013-7926613

susu kambing 2

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Biar mata kasi besar dan badan jadi segar bertenaga sikit. Baru la bersemangat nak belajar.[/pullquote]

BERITA GEMBIRA buat anda semua, dengar kata En Zaki ada buat promosi sekarang nih. Nak tahu lebih lanjut bolehlah baca di blog berikut. Kalau angkut 3 botol pun berbaloi dah nih.

Saya pun rasa nak tambah stok jugak nih. Pagi-pagi sebelum pergi kelas tu mesti minum susu kambing ni dulu. Biar mata kasi besar dan badan jadi segar bertenaga sikit. Baru la bersemangat nak belajar. Kalau tak mengantuk ngan lesu jer badan ni hah.

Dan untuk yang suka minumam susu berperisa tuh, kalian jangan bimbang kerana ada susu HalalPro ini yang sudah pracampuran. Ada 5 perisa semuanya

[notice]

1- HoneyDew

2- Strawberi

3-Coklat

4- Vanilla

5- Asli

[/notice]

susu kambing

Kesemua tuh best, namun yang paling saya suka ialah asli ngan Coklat. Sebabnya yang asli tu boleh campur ngan air buah-buahan yang lain.. Lagi hurmmm la katakan. Rugi kalau kalian tak cuba.

Jangan lupa hubungi En Zaki untuk menempah 013-7926613

Facebook: https://www.facebook.com/susukambingsegardelivery

Blog:  http://susukambingzaki.blogspot.com/

 

AM: Kawan-kawan ada tanya beli kat mana susu nih, saya cakap beli online jer. mudah betul urusan niaga zaman sekarang. U bayar, I hantar..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

9 thoughts on “Minuman Dari Susu Kambing HalalPro

    • Memang banyak. Patut coba. Kita lelaki yang tak mengandung ni pun kena minum jugak 🙂

      Reply
  • masalahnya..gua ni susah sikit minum susu…

    Reply
    • Ni mesti kaki minum kopi nih. Biasanya kalau peminum kopi ni susa sikit nak minum susu nih

      Reply
  • Asal aje ada nama kambing, dah mula meloya nak try. Of course yg ni takda bau kambing lah kan? 😀

    Reply
    • Saya minum takde la plak bau kambing tu kak. Maybe yang ni xde kot

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *