Menarik dan Terbaru.. Mengikut Perkembangan Zaman

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Melangsungkan perkahwinan merupakan impian buat semua insan. Tak kiralah lelaki ataupun perempuan. Hari ni aku nak kongsikan sedikit persiapan untuk perkahwinan. Kiranya macam tips la.

Kalau kita nak memastikan yang orang mengingati hari berbahagia kita, kita mesti ada satu x-faktor yang mampu orang ingat. Kiranya macam satu benda yang lain dari yang lain. Tak kira la pelamin lip-lap lip-lap ker, ada bunga api meletup time bersanding ker, letak rusa panggang seekor  time makan beradap ker. Benda-benda macam nih conform orang ramai akan ingat sampai mati kan. Saya pun ada pengalaman pergi ke majlis perkahwinan nih, tapi tak banyak yang saya ingat event nih kecualilah ada semothing yang lain dari yang lain.

Jadi untuk memastikan majlis perkahwinan anda indah perlulah dimulakan dengan perancangan yang rapi. Dari awal sampai ke akhir. Dari jemputan kepada hadirin serta persiapan pelamin dan sebagainya. Semestinya semuanya mesti grand kan.. Almaklumlah sekali seumur hidup (lelaki boleh jer 4 kali).

Hari nih nak bercerita sket tentang jemputan perkahwinan. Ini merupakan paling asas sekali dalam jemputan perkahwinan. Kalau dulu-dulu jemputan biasa-biasa saja namun sekarang sesuai dengan peredaran zaman, segalanya telah berubah. Jemputan perkahwinan telah disesuaikan dengan peredaran zaman. Sejajar dengan peredaran ini, Mosumart Creative Design mengeluarkan bebarapa design yang terkini serta menarik untuk si raja sehari sekalian.

Jom tengok-tengok design yang telah mereka design untuk si raja sehari sekalian.

Kad Kahwin Versi Pasport
Kad Kahwin Versi Galaxy Tab
Versi CD
Versi I-phone

Cantik kan? Banyak lagi design yang menarik disediakan oleh pihak mosumart.  Semestinya hari berbahagia anda akan lebih bermakna dan diingati. Pelbagai design lain boleh jugak dilihat di laman web mosumart. Jemputlah bertandang ke sana. Design ini juga boleh dipadankan dengan citarasa  anda yang lain. Memang berbaloi!

Aku boleh cakap macam nih sebab aku pernah juga menggunakan perkhidmatan mereka nih. Bukan untuk design kad kahwin yer. Aku tempah kad nama aku dari mereka. Memang terbaik la designnya. Harga pun berbaloi dengan apa yang aku dapat. Terkadang tu terasa perkhidmatan ni murah la pula. Anda semua mesti plih Mosumart nih. Berbaloi untuk hari berbahagia anda.

Klik sini untuk ke blog mosumart

Klik sini untuk ke page mosumart

AM: Costumer services mereka juga terbaik. Cer Tanya apa-apa kat mereka. Konform dibalasnya dengan baik dan semestinya pantas. Yang penting, harga boleh dirunding.. 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Menarik dan Terbaru.. Mengikut Perkembangan Zaman

  • April 8, 2012 at 5:15 pm
    Permalink

    wahhh..bestnye ayat amir..thanks amir sbb sudi review 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *