Merdeka!!

Dengan berakhirnya kerta peperiksaan Thermodynamic itu tadi, maka berakhirlah sudah semester aku pada kali ini. Sedar tak sedar, sudah satu tahun aku belajar kat universiti nih. Rasa macam sekejap je. Pejam celik pejam celik dah setahun. Apepom aku bersyukur kerana masih diberi peluang untuk belajar kt universiti nih..ha3..

Sekarang aku sudah blh jadi penganggur terhormat. $ bulan tu cuti. zmemang lama sangat2. Aduh bosan jugak eh. Aku bercadang nak kerja. Tapi tak tahu ada ke tak majikan yang nak ambik aku bekerja..ha3

Apepom, bila cuti nih, dapat la aku update blog aku yang terchenta nih.. KOrang pom jangan la lupa baca blog nih jugak. Nanti sia-sia jelah aku kongsi maklumat ngan korang. Korang xingin pom nak baca blog aku…(ayat sedih)..ha3

Apepom, aku rasa tak tension sangat la sekarang nih. Just bimbang ngan result exam ni je. Hari ahad nih aku ade kelas CupCakes. Kelas untuk belajar buat hiasan cupcakes tu. Aku bercadang nak buat bisness sket.. Yang tu aku cherite kemudian ya..ha3. Jumpa lagi dilain hari..

AM: Sedih plak bila mak aku tepom tadi

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

3 thoughts on “Merdeka!!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge