Bogel??

Aduh! Ape nak jadi la ngan sestengah penduduk Malaysia nih. Kelakar plak aku rasa bila tengok Google Insight untuk image nih. Korang tau tak ape yang paling banyak di cari oleh rakyat Malaysia nih, mesti korang tak tahu kan. Meh aku tunjuk kat korang. Jangan terkejut sudah. Ni carian untuk 7 hari sebelum nih la.

Tergamam? ha3(klik untuk lebih jelas)

 

Amacam? Dalam banyak perkataan  Inggeris tu, terselit jugak satu perkataan Melayu. Kalau perkataan yang elok2 tu xpe la. Nampak sangat kebanyakkan orang Melayu ni suka tgk gmbar macam tu. Kebanyakkan yer. Bukan semua. Nanti jadi isu plak.  Mushkil jugak aku tengok nih. Nak gelak pom ade. Terselit jugak perkataan tu ek dalam carian gambar popular nih.. Ish3, kalau la cari gambar kereta ke, rumah ke, xpom cari gambar binatang tu ok la jugak. Ni gambar begitu jgak yang dicari. Gersang sangatkah mereka nih. Apepom aku xnak lah membebel panjang, korang ada akal sendiri, korang pikir la yang mana baik dan buruk tu.

AM: Korang jangan cuba2 nak search perkataan tu plak ek..

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

5 thoughts on “Bogel??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge