Model Proton Terbaru - amirnawawi

«

»

Mar 29

Model Proton Terbaru

Hari ni aku malas nak cakap banyak. Aku hanya nak tunjuk kat korang semua tetang model terbaru proton. Alah model pahlawan hari tu la. Yang ade Tuah, Lekir, Lekiu, Kasturi ngan Jebat tu. Nak tahu lebih lanjut, klik je kat sini. NI aku ambik dari laman web proton sendiri tau. Best kat laman web tu. Try la usyar.. kat sini yer..

Tuah

Tuah pandangan Hadapan

Tauh pandangan belakang

Jebat

Jebat pandangan Depan

Jebat pandangan Belakang

Kasturi

Kasturi Pandangan Depan

Kasturi pandangan Belakang

Lekiu

Lekiu pandangan Depan

Lekiu pandangan Belakang

Yang seterusnya ni memang special sket.. Lawa siot. Kereta spot tu. Aku memang mengidam la nak beli kereta ni.. harap2 lepas kerja nanti dapat la aku pakai kereta ni. Namanya Lekir

Lekir pandangan Depan

Lekir pandangan Belakang

Tu jelah gambar yang aku nak kongsi nga korang. Kalau nak tahu lebih lanjut, lawati la laman web Proton. Klik kat sini..

Proton pom ade gak keluarkan Proton Satria Neo terbaru. Hanya 300 je kat dunia ni. Limited edition la katakan. Maklumat lanjut, klik sini

AM: Bilalah agaknya aku dpat pakai lekir ni? ermm..sabar jelah

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

  1. paihujey

    jebat ngn kasturi supo beso kelih tu….
    paihujey baru jer tulis pasal..benci

    1. amirnawawi

      ye ke? memang la tapi gak ni dio ubah sikit dari yang biasa

  2. narutokidz

    bro, bagus hang ade target…owg sume x target nak amek proton la…jgn kecikkan pemikiran…target la nak pakai BMW, mercedez….yg best skrg ni audi Q7…sekian….:)
    bkan pe, body proton x solid…time accident…sume hancur remuk walopn jalan slow…kalo kete BMW.mercedes n audi…design mmng tahan impact…kete cume hancur pd kelajuan yg tinggi…jz share my view…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge