Saya Kembali ke Dunia Blogging!

Kalau sebelum ini, segala jemputan event terpaksa saya tolak atas alasan belajar, namun kali ini saya free weh. Jadi sesiapa yang rindu aku untuk ajak lepak dan borak-borak tu bolehla book tarikh awal-awal. Dah macam artis dah main book-book nih. haha.

Wah gituuu! Ayat cam gempak jer. Sebelum tu ayuh kita mulakan entri macam biasa, Alaa ayat mukaddimah biasa tu la.

Assalamualaikum semua. Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Wah! Semester 7 aku sudah berakhir! Itu maknanya cuti semakin hampir. Yahuuuu!

Kalau sebelum ini, segala jemputan event terpaksa saya tolak atas alasan belajar, namun kali ini saya free weh. Jadi sesiapa yang rindu aku untuk ajak lepak dan borak-borak tu bolehla book tarikh awal-awal. Dah macam artis dah main book-book nih. haha.

cuti

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Mula bercuti sekarang hingga 20 Februari 2014.[/pullquote]

Apapun yang pasti akan saya manfaatkan masa cuti ini untuk kembali menjadikan blog ini tempat kunjungan ramai dengan adanya pelbagai entri yang menarik untuk dibaca. angan-angan je ni namun pasti akan diusahakan. Nampak sangat pemalasnya.

Agak ralat juga bila pelbagai invitation terpaksa ditolak kerana ada hal akademi, namun aku sedar yang aku masih belajar dan itu adalah keutamaan aku. Namun kita dah cuti sampai hujung bulan Februari. Jadi kalau ada jemputan jangan lupa jemput aku juga tau 🙂

[notice]

Semester tujuh telah berakhir,

Cuti semester kembali menjelma,

Kalau ada event mutakhir,

Jangan lupa jemput aku sama.

[/notice]

 

Hohoho. Jumaat hingga Ahad ini mendapat jemputan untuk event Tourism Malaysia untuk ke Pulau Pinang. Pertama kali menjejakkan kaki ke sana. Ingatkan nak pergi sendiri, tapi dah dapat peluang sebegini, terus sebat sahaja la 🙂

AM: Tak sabar untuk bergraduasi. 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

8 thoughts on “Saya Kembali ke Dunia Blogging!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge