July 21, 2024
Lain-Lain

Terima Kasih Eyriqazz.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Apa khabar semua? Semoga sihat sejahtera hendaknya.  Maafla kalau aku jarang menemaskini blog sekarang kerana kesibukkan di awal semester. 🙂

Hari ni aku hanya nak ucapkan terima kasih kat blogger otai kita Eyriqazz kerana kasi aku topup/cash RM10 pada malam nih. Korang nak tahu ker camna aku leh dapatkan nih? alaa, senang jer, korang kena like page dia kat sini. Banyak giler pop quiz mudah-mudah yang beliau anjurkan. Jawab terus kat wall dia. Tak perlu tulis entry bagai.

Pertama kali jumpa bro Eriqazz di HyppTV blogger Party arituh

Dan untuk pengetahuan kalian juga, ini kali ketiga aku dapat sesuatu dari bro ni tau. Sebelum nih aku dah dapat duit syiling edisi khas dan juga wang kertas baru RM1 dan Rm5 yang sama no sirinya. Memang menarik bukan. 3 present within a month.

Syiling edisi khas yang aku dapat
Set wang kertas edisi baru yang aku dapat

Semoga bro terus maju dan suksess selalu.. Terima kasih sekali lagi.

AM: Pejam celik-pejam celik, dah setahun aku berblogging. Rasa cam baru jer lagi.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

22 thoughts on “Terima Kasih Eyriqazz.com

  • Tahniah bro, best tu menang 3 hadiah dari eyriqazz.com dalam sebulan..

    anyway, UMP Gambang ape khabar? hehe..

    Reply
    • haha3.. UMP gambang sehat sentiasa. Camna tahu pasal UMP Gambang nih?

      Reply
      • sebab aku graduate dari situ tahun 2010..hahahahaha..

        Reply
          • haha..best la ko skg kat ump, senang update blog..dulu time aku..line ciput kot..terpaksa pegi astaka, pej hep cari line laju sikit..

            Reply
            • haha3.. Ni waktu malam je laju. kalau siang tu cam siput sedut gak. Sebba tu update blog malam-malam. Tine orang lain tidur semuanya. Tapi others accommodation kat sini makin canggih la..

              Reply
  • Sama2….Alhamdulillah, rezeki lebih elokla dikongsi2 kan?

    Reply
    • Ha’ah. begitulah semoleknya. hidup untuk berkongsi nikmat bersama.. 🙂

      Reply
  • haha,dah habis limit ‘Reply’ tu..tu la,makin lama makin canggih ak tgk dari facebook UMP..tym aku dulu,kk5 tu baru kena rasmi,budak baru masuk..hehe..

    apapun,semoga sukses bro..selamat jadi engineer dan blogger yang berjaya lepas ni 🙂

    Reply
    • hehe3.. limit 6 jer reply tuh. Terima kasih abang senior.. Aminnn

      Reply
  • tahniah wawi…jelez kot…ngeee….alhamdulillah rezeki wawi kot~

    Reply
    • Thanks, tapi kan, nama saya bukan wawi tau. wawi tu nama bapak saya. Nama saya amir jer..hehe3

      Reply
  • waaaahhhh.. tahniah laaa menang sokmo!! best kan sambil berblogging!!

    Reply
    • Memang best! Rezeki oh rezeki.. Bila mau datang lagik nih.. huhu3

      Reply
  • maya mustwany

    tahniah..rezeki amir. 🙂

    Reply
  • Pingback: Semester Baru, Semangat Baru.. » Blog Aku Punyer | Blog Aku Punyer

  • hahaha3.. Jack Sparrow? Dia pakai costume nih masa Hypptv Patry haritu. siap dapat pakaian terbaik lagi..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *