Terima Kasih Eyriqazz.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Apa khabar semua? Semoga sihat sejahtera hendaknya.  Maafla kalau aku jarang menemaskini blog sekarang kerana kesibukkan di awal semester. 🙂

Hari ni aku hanya nak ucapkan terima kasih kat blogger otai kita Eyriqazz kerana kasi aku topup/cash RM10 pada malam nih. Korang nak tahu ker camna aku leh dapatkan nih? alaa, senang jer, korang kena like page dia kat sini. Banyak giler pop quiz mudah-mudah yang beliau anjurkan. Jawab terus kat wall dia. Tak perlu tulis entry bagai.

Pertama kali jumpa bro Eriqazz di HyppTV blogger Party arituh

Dan untuk pengetahuan kalian juga, ini kali ketiga aku dapat sesuatu dari bro ni tau. Sebelum nih aku dah dapat duit syiling edisi khas dan juga wang kertas baru RM1 dan Rm5 yang sama no sirinya. Memang menarik bukan. 3 present within a month.

Syiling edisi khas yang aku dapat
Set wang kertas edisi baru yang aku dapat

Semoga bro terus maju dan suksess selalu.. Terima kasih sekali lagi.

AM: Pejam celik-pejam celik, dah setahun aku berblogging. Rasa cam baru jer lagi.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

22 thoughts on “Terima Kasih Eyriqazz.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge