Cuti Dah habis, Terima kasih Says.my

Assalamualaikum! Pejam celik, pejam celik dah habis rupenyer cuti mid sem. kejap jer waktu beredar sekarang kan? Memang pemergiannya tidak dirasai.

Aku dah lama tak pulang ke rumah dan bila tiba masa nak kena pulang ke universiti balik, ya Allah memang terasa berat jer hati nih. Atas bas pun still duk pikir tarikh yang mana aku boleh balik lagi. haha3. Baru jer naik bas dah pikir plan nak balik..Apadaa..

Dah la naik bas yang memang uzur. Tapi sejuk giler rasanya. Namun kesejukkan tu tidak dapat melupakan kesedihan aku terpaksa meninggalkan rumah yang tercinta. Namun aku redha.. Demi secebis ilmu yang dicari..hehe3

Tapi sampai jer uni, aku bukak jer email, dapat ler email dari HSBC. Payment advice.. Aku ingatkan spam ke hapebenda, rupenyer dari Says.my. Duit aku cashout aritu dah diproses. Yuhuuu! Aku boleh balik semula ke kampung.. Yeah!

Sikit jer tapi boleh ler beli tiket balik umah..haha3

Tak sia-sia join Says.my ni kan.. Kepada sesape yang belum join lagi tu dipersilakan la join yer.. ni linknya (sini)

AM: Tengah pikir tarikh sesuai bila nak balik. Nak ambil sesuatu yang tertinggal..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

7 thoughts on “Cuti Dah habis, Terima kasih Says.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge