Lazada, Mak Kau Hijau!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. semoga anfda semua berada dalam keadaan sihat sjeahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin meluahkan kekesalan dan kekecewaan yang terlampau kepada Lazada, sampaikan keluar ayat Lazada, Mak kau hijau!

Semua sedia maklum yang si Lazada ni asyik buat sale je memanjang. kau tak penat ke hah? Aku kemain dan penat nak tengok dan tonton kau punya drama sale ni yang tiada bekesudahan. Kau ingat RAKYAT Malaysia ni banyak duit nak soping ngan kau hari-hari?

Aku walaupun takde duit tapi aku tetap hadap dan tengok sahaja apa yang ada kat laman web diorang ni. Mana tahu tetiba dia buat sale percuma semua barang ke? Memang konform la takkan pernah. Kau ingat mereka pejabat kebajikan masyarakat.

Aku paling pantang kalau mereka buat sale gadget. Woi! Agak-agak la kau nak buat sale pun. kasihani la kami para pelayar laman web kau yang tak berduit ni. tapi ni la rakyat Malaysia, degil! Dah tahu takde duit yang kau pergi bukak web dia tu pehal?

Sebenarnya aku tertarik ngan 3 bende ni, tu yang aku dok usha hari-hari tu. Mana tahu kot-kot dia buat sale sampai jual 3 kilo seploh hinggit ke kan. Mana la tahu..

1. GoPro HERO4 Black Edition Camera

gopro-hero4-black-edition-camera-0800-2118611-1-product

Klik sini kalau kau hadap nak tengok

2.GoPro HERO4 Silver Adventure Edition

gopro-hero4-silver-adventure-edition-7655-362438-2-gallery

(Gambar kecik? Memang aku sengaja letak kecik, kau nak tengok klik sini la hoi)

3. Sony E 55-210mm F4.5-6.3 OSS (SEL55210) Silver Bulk

sony-e-55-210mm-f4-5-6-3-oss-sel55210-silver-bulk-5474-8493301-1-product

Klik sini untuk tengok menatang ni.

Dah kenapa tetiba aku teringin ngan lens Sony ni? Ofcoz la sebab aku dah beli kamera Sony dah sekarang. Ni pun sebab Lazada la buat sale harituh! Aku pun dah tergoda. Cis!

Untuk 3 pembaca blog amirnawawi.com, aku nak kasi korang RM10 untuk 3 orang yang bertuah!

Kau bukak jer link ni

http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/

Lepas tu kau komen je kat bawah ni barang ape yang ada kat situ yang kau berkenan. Ok? Komen jer satu, atau ikut suka kau je. Ok? Sampai esok je..

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL “Riang Ria Raya – Jualan Terhebat” bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti.

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :

Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada!

——————————————————————
Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  

 

AM: Sape tak tengok sini, kau Hijau!

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

14 thoughts on “Lazada, Mak Kau Hijau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge