Letih, Penat, Sakit… Jom Tidur!!

Tak mahu nak cakap banyak-banyak unutk entri kali nih. Aku memang penat gila baban la hari neh. Sketsa berkejaran dengan pensyarah  untuk ambil tandatangan memang meletihkan. Lepas tuh terpaksa pula berlari-lari anak ke pejabat fakulti. Dahla jauh, tinggi pula tangganya.. Fuhh! Menduga iman betul.

Aku terpaksa la berjalan kaki ke sana ke sini untuk settle kan registration aku untuk semester nih. Dahla tak de kenderaan. Dulu ada jugak la basikal yg aku beli kt sini. But after ada orang yang tidak dikenali pinjam, lepas tu lesap terus dah basikal tuh (a.k.a kena curi). Memang letih bukan kepalang lagi la. Seriously!! wa tak tipu sama lu olang meh..ha3.(tetiba nak cakap cina)..

Apepom, after settle everything tadi, ni la dia jadual aku untuk sem nih.

Padat giler tuh!! 19 jam kredit aku ambik semester nih. memang terbaik la.. Nasib baik 19 jam kredit jer maksimum, kalau tak dah lama aku ambik 25 jam kredit. Biar habis cepat sket belajar nih..ekeke..

Makin banyak belajar, makin banyak la pulak tekanannya. Sekarang pom aku memang dah rasa dah.. Apepom, gud luck for me in this sem..

AM: Letih, penat dan badan sakit-sakit. Moh la kita semua tidur tenakan fikiran ya.. =0

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

4 thoughts on “Letih, Penat, Sakit… Jom Tidur!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge