Selamat Hari Malaysia..

Assalamualaikum and Good Evening to all my friends.. Happy Malaysia Day’s to all Malaysian. Apa yang penting hari nih cuti umum bagi seluruh Malaysia!!

Tapi cuti umum pom xbest jugak bagi aku nih. Just stay at rooom and tak tahu nak buat ape. Most of my friends balik rumah because cuti 3 hari tuh.. Jumaat,Sabtu dan Ahad.. Aku tak mau balik la sebab next week aku akan balik untuk sedikit open house kat umah. Takkan balik setiap minggu kot..

Naik lenguh badan dok depan PC..tapi still fokus..ha3.. Abaikan keadaan bilik aku itu..

Tapi hari nih aku habis kan masa aku dengan menonton filem.. Tak pernah aku menonton filem lelama macam hari nih. Starting with hantu Bonceng, pastu Rango and petang tadi aku tengok la Never Say Never.. Dan malam nih aku nak tengok Flat 3A..he3..Aku tahu filem2 nih dah lama keluar. Aku jer yang tak tengok kt pawagam. Aku tunggu download jer..

Aku bukan malas nak pergi tengok wayang tapi jauh sangt. Kalau kat uni aku nih yang paling dekat pom kat Kuantan. Terasa malas menebal untuk kesana. Tiket2 wayang free pom masih ada yang belum digunakan lagi nih. Korang ingat tak pasal tiket Gold Class yang nuffnang bagi arituh? Yang tuh pom belum guna lagi. Hujung minggu depan kot aku guna. BTW, sape nak teman aku nonton, almaklumlah tiket tuh dua keping..he3..

Apepom, hopefully semperna hari Malaysia nih semoga kita semua masih lagi bersatu padu dan hidup dalam rukun dan damai di dalam negara kita yang tercinta ini..

AM: Hujan dah turun nih. Nak tengok citer ke nak tidor.. Tidor pom best gak..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Selamat Hari Malaysia..

  • September 18, 2011 at 8:27 am
    Permalink

    event tu hari jumaat lepas punyalah..baru buat N3 semlm..tq sudi jenguk blog auntie

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge