Hadiah Dari Nuffnang

Huh! Penat..Hanya itulah perkataan yang mampu aku luahkan lepas pergi Parti HyppTv semalam. Letih namun berbaloi..Hak3.. Dapat new experience and jumpa banyak bloggers yang lain( ni aku akan cerita di lain entry). Dahla aku ni tak tahu sangt tempat tuh.. Punyer la jauh jalan kaki nak sampai kt tempat tuh.. Kawan aku yang pennunjuk arah pom terkapai2 jugak nak cari tempat tuh. main redah je.Nasib baik jumpa jugak..

Nio Tamarind nama tempat tuh. Dalam kul10 malam jugak la majlis tu habis. nasib baik abis awal..Kalau tak, lewat malam jugak la aku sampai rumah. Aku mandi2 dan sembahyang dan terus tido. Letih banget. Tapi tajuk kali nih aku nak cerita pasal goodies bag yang nuffnang nih bagi. Aku balik dan terjah ape yang ada lam tu.Banyak benda ade dalam tuh.

Berterabur! malas nak simpan..ngantuk sangat

Yang aku paling suka ialah yang nih..

Koala istimewa dari Australia Network

Lawa kan? Aku jugak dapat satu set buku nih. Berat giler. Dahla tebal. Gambar2 lam buku nih bagus jugak. Buku nih sebenarnya hadiah pabila aku dapat jawab soalan dari nuffnag tuh..ha3..aku teringin nak hadiah yang Desprate Housewife tu namun tak dapat. Dapat la hadiah nih. Namun aku bersyukur dah..

Hadiah Lpeas jawab soklan.berat nih

Tapi yang paling aku suka is when my number keluar lam lucky draw. Aku jadi antara 4 hadirin yang bertuah dalam lucky draw tu. gembira sangat aku rasa.. Aku dapat 2 tiket Gold Class untuk tengok wayang kt GSC. Hu3..Aku ni xminat sangat la tengok wayang nih. Malas pom ade. jadi aku rasa macam nak buat contest je kat blog aku nih. Nak bagi satu tiket tu kat pemenang. Tiket nih kalau xsilap aku RM50 satu. Kira berbaloi la tu kan kalau aku buat kontest tu. Korang tunggu ya kontest aku nih.

Gold Class GSC Ticket

Apepom tu saja buat masa nih. Aku nak tengok cerita yang aku dapat semalam nih. Cerita indonesia yang bertajuk Affair ni. Cerita yang nuffnang kasi free nih. Best ke tak tu aku tak tau la lagi. Jom tengok..

Cerita seram..

Tu sahaja untuk entry kali nih..

AM: Tengah edit gambar event semalam. nak kasi cerah skit. Almaklumalah buat event lam gelap..ekeke..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

12 thoughts on “Hadiah Dari Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge