Simple, Kemas dan Padat, Itulah Denaihati.com

Assalamualaikum dan Salam Sejhatera buat semua para pembaca blog yang budiman sekalian. macamana persiapan Ramadhan? Semoga kita sudah bersedia mental dan juga fizikal. Apapun entri pada kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua perubahan terbaru blog sifu saya, Denaihati.

Kenapa saya panggil dia sifu? Sebab blog ini sentiasa menjadi rujukan saya berblogging hinggakan saya menfdapat pelbagai penghargaan dari pelbagai pihak. iPad, Samsung Galaxy S2, dan Asus Nexus 7 dan banyak lagi. Beliau antara sifu yang terbaik saya dalam blogging. Dan banyak juga lagi blogger otai lain yang boleh anda jadikan sifu.

Apapun beberapa hari lepas, sekali lagi blog Denaihati.com menjalani proses renovasi dengan menampilkan interface yang lebih simple, kemas dan padat! Sesuai dengan perkembangan semasa. Bagus betul blogger otai nih, sentiasa ‘up to date’ dalam istilah Inggerisnya. Sesuai dengan usia 5 tahunya berada dalam alam maya ini.

Dengan mengambil eizil.com sebagai pembangun laman webnya, Denaihati tampil pula dengan projek terbarunya iaitu kedai alam mayanya. Dengan cerita yang beliau ingin memasarkan produk mereka sendiri. Tahniah sekali lagi dari saya. Meningkat setapak lagi dalam dunia perniagaan online.

Apapun ayuh kita saksikan sedikit screenshoot dari blog Denaihati yang terbaru, sebenarnya dulu saya pernah juga membuat review tentang blog ini sebelum ia direnovasi, untuk membaca review sebelumnya bolehlah klik di sini yaย 

denaihati

Dengan interfacenya yang ringan, menjadikan masa untuk sesuatu entri loading agak cepat dan tidak berat. Sememangnya akan menjadikannya mesra pembaca. Tiada plugin yang serabai dan mengkusutkan blog dipasang. Memang blog profesional yang mementingkan kualiti penulisan dari hiasan yang penuh hipokrit semata. Ewah!

Muka Depan

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Pelbagai anugerah besar pernah dirangkul dan mendapat pelbagai kerjasama daripada syarikat-syarikat besar[/pullquote]

Bahagian atasnya mempunyai kesemua link media sosial yang dimiliki oleh Denaihati. Instagram, Youtube, Twitter dan banyak lagi. Kesemua boleh di akses dengan menekan butang tersebut. Apapun Bro Denaihati, izinkan saya memberi sedikti cadangan, bolehlah kiranya butang ini dibuka kepada tab baru dan tanpa meninggalkan entri asal. Bila saya tekan terus kepada laman sosial tersebut ย dan entri yang sedang saya baca terus hilang. Eloklah jika ditekan dan tab baru yang muncul . Maafkan saya jika ini mengguris hati tuan ๐Ÿ™‚

Selain itu juga, muka depannya tersusun rapi dengan entri terbaru. Klik saja pada entri untuk membaca penulisannya. Cukup senang lagi menyenangkan. Untuk mengetahui pelbagai aktiviti Denaihati Network juga boleh akses melalui kolum yang ada seperti di bawah. Tekan sahaja gambarnya.

denaihati2

Dengan pelbagai kemudahan dan gaya penulisan yang mesra pembaca, tidak hairanlah jika Denaihati menjadi antara blog terbaik di Malaysia. Pelbagai anugerah besar pernah dirangkul dan mendapat pelbagai kerjasama daripada syarikat-syarikat besar. Tahniah dan memang menjadi inspirasi!

Denaihati3

Apepun terima kasih buat Denaihati atas pengajuran Seminar Buat duoit tempoh hari. Walaupun terlambat mengucapkan ,namun smeinar tersebut semamngnya menjadi batu loncatan untuk saya berubah dalam menulis entri di blog. Pelbagai ilmu dapat saya kaut. Terima kasih sekali lagi.

 

AM: Bilalah agaknya saya mampu untuk mencapai tahap seperti Abang Denaihati ini.. Ermm. Teruskan berusaha ๐Ÿ™‚

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

21 thoughts on “Simple, Kemas dan Padat, Itulah Denaihati.com

  • July 8, 2013 at 10:28 pm
    Permalink

    Ya betu tu… Saya setuju… Wajah Blog baru Denaihati Simple, kemas dan padat…

    Reply
  • July 8, 2013 at 10:46 pm
    Permalink

    Bilion terima kasih diucapkan kerana sudi menyertai review muka blog baru Denaihati. Sentiasalah melawat Denaihati yer untuk mengetahui keputusannya nanti.

    Reply
  • July 9, 2013 at 12:22 am
    Permalink

    review yang menarik,apa-apa pun wajah baru denaihati semakin superb

    Reply
  • July 9, 2013 at 3:44 am
    Permalink

    wp mmg terbaik untuk paparkan screen shot… terbaik lah Bos entry review ni.. harap tersenai di antara 20 terawal terbaik

    Reply
  • July 9, 2013 at 6:23 am
    Permalink

    spotted ada kedai baru di DH.com .. berminat plak bila tgk ada tshirt di situ..

    apa apa pun, blog DH dah ada branding sendiri, boleh guna template buatan sendiri..

    Reply
    • July 9, 2013 at 7:28 am
      Permalink

      Tu la. Bila dah custom made, memang nampak ke profesionalan nya..

      Reply
  • July 9, 2013 at 8:13 am
    Permalink

    paling suka sekali sebab blog denaihati cepat loading …ringan kannn tak berat camtu dulu

    Reply
  • July 9, 2013 at 3:36 pm
    Permalink

    baru saja ke denaihati.com, theme simplenya cukup membantu kecepatan loading blognya nie bila dibandingkan dulu

    Reply
  • July 23, 2013 at 4:05 pm
    Permalink

    @Amirnawawi,

    Tak jelous ke blog dia makin laju…. Super duper.. Kombinasi CloudFlare + CDN…
    Tercicir jauh blog aku..

    Ikhlas,

    Amin Johar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *