September 30, 2023
Lain-Lain

Xiaomi Redmi Note Percuma Dari ChurpChurp

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Lama juga rasanya tidak menulis. Maklumlah jika bercuti maka blog aku pun turut bercuti..hahaha..

Baiklah pada kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua telefon baru yang saya miliki.. Kali ni Xiaomi Redmi Notes. Maka berakhirlah khidmatย Samsung Galaxy S2 yang saya menangi 3 tahun lepas. Sekarang saya menggunakan Xiaomi Remi Note yo!

Kali ini saya dapat Xiaomi ini dari ChurpChurp. Memang dari dulu lagi saya selalu support apa jua ย yang dianjurkan mereka. Namun kali ini rezeki menyebelahi saya. Dah lama rasanya tidak menjejakkan kaki ke sana. Last pergi rasanya Krismas tahun lepas..

Xiaomi Redmi NoteMengenai Xiaomi Redmi Notes ini pula, bagi saya ianya amatlah convenient dan mudah untuk digunakan. Saya merupakan peminat Android, jadi tiada masalah la untuk saya menggunakan Xiaomi Redmi ini. harga pun amatlah berpatutan untuk dimiliki. Bawah RM600 sahaja. Pernah saya tengok promosi di Lazada hanya RM480 sahaja!

Akhir kata, terima kasih ChurpChurp dan DiGi Malaysia atas telefon ini. Semoga menjadi pemangkin lagi untuk saya terus aktif dalam berblogging dan menulis di media sosial. Aumm!

AM: Bertambah la lagi koleksi gadget yang aku miliki. Alhamdulillah..ย 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

14 thoughts on “Xiaomi Redmi Note Percuma Dari ChurpChurp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *